Haberler

Yenice'de Namal'a Çoşkulu Karşılama

AK Parti’de Karabük Milletvekili adayı olarak gösterilen Sedat Namal, ilk ilçe ziyaretini Yenice’ye yaptı.

AK Parti'de Karabük Milletvekili adayı olarak gösterilen Sedat Namal, ilk ilçe ziyaretini Yenice'ye yaptı.

Yenice ilçesinde bulunan seçim bürosunda Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom, partililer ve çok sayıda vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, aday adaylığı süresi boyunca kendisine verilen destek ve katkılardan dolayı parti teşkilatı kademelerine ve Yenicelilere teşekkür etti.

Namal, "Biz yola çıkarken, aday adaylığımızı kafamıza koymuştuk ama yolun başlangıcı Yenice olmuştu. Sizin verdiğiniz desteklerle, parti teşkilatımızın verdiği desteklerle ve Genel merkezimizin takdiri ile de adaylık bize nasip oldu. Ben de Yenice'de var olup, Yenice'ye bu minnetimi bildirmek için çıktığımız bu yolda tekrar sizlerin aranıza geldim. İlk konuşmamda da söylemiştim, Yenice halkının özelliği vardır, Karabük'te Yenice halkı ile siyaset yapmayanın geleceği ve düştüğü durumlar ortadır. Ben bunları bilen insanım. Siyasetin içinde olan biriyim. Dostlarımızın bize yakıştırdığı kelimde 'Halkın Adamı' dediğimiz nokta budur. Bende sizin içinize geldim. Benim memleketim her ne kadar Karabük ve doğum yerim Eskipazar olsa da Yenice'nin, Eflani'nin, Ovacık'ın ve Safranbolu'nun milletvekiliyim. Bu minnettarlığımı açık yüreklilikle söylüyorum, Hizmetlerimizi Yenice'den başlatacağız. Bugünde böyle yaptık. Biz siyasi bir yarıştayız. Yenice'den diğer parti adaylarımız da varır. Onlarla bu yarışın içinde olacağız. Hepimiz bir kardeşiz ve onarlında amacı Yenice'ye hizmet etmektir. Biz hükümetiz, hizmetler noktasında elimizden ne geliyorsa hepsini Yenice'ye yapacağız. Bunu da Yenice halkını iyi değerlendirmesi gerekiyor. Bu noktada milletvekilimiz Osman Kahveci ve değerli büyüğümüz Mehmet Ali Şahin beyle beraber bundan sonrada çok değerli kıymetli belediye başkanımız Zeki Çaylı'nın yaptıkları da ortada. Yılmadan korkmadan, AK Partimize ve milletimize hizmet edeceğiz" dedi.

Milletvekili adayı Sedat Namal, daha sonra beraberin, AK Parti teşkilat Başkanı Serdar Dereli, Karabük Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eren ve parti yöneticileri ile birlikte Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'yı makamında ziyaret etti. Belediye'de yoğun ilgi ile karşılanan Namal, partililerle bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Namal Ak Parti Karabük Yenice Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title