Haberler

Yeni Yılın İlk Bebeği Dünyaya Geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Başkent’te dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğini ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Başkent'te dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğini ziyaret etti. Ramazanoğlu, saat 00.01'de doğan Anıl bebeğe altın taktı.

Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, saat 00.01'de dünyaya gelen Anıl bebek, Ankara'da yeni yılda doğan ilk bebek oldu. Aile ve Sosyal Politiklar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Gülden ve Tuncay Yılmaz çiftinin yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeğini ziyaret etti.

Ramazanoğlu, ailenin ikinci bebeği olmasının ayrıca bir mutluluk olduğunu dile getirdi. Çocukların mutluluk getirdiğine inandığını ifade eden Ramazanoğlu, "Ne kadar aileniz geniş olursa o kadar da temelleriniz sağlam olur. Biz diyoruz ki çocuk muhabbettir, çocuk gelecektir, çocuk sevgidir, çocuk mutluluktur. Çocuk evin ve ülkenin bereketidir. Buna göre siz karar verin artık daha kaç tane daha olması gerektiğine. Bebeğinizi de sağlık içinde güle güle büyütün" diye konuştu.

Baba Tuncay Yılmaz ise Bakan Ramazanoğlu'nun ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, teşekkür etti. Anıl bebeğin annesi Gülden Yılmaz ise doğumun yeni yıla girerken gerçekleşmesinin kendileri için sürpriz olduğunu kaydetti.

Bakan Ramazanoğlu, Anıl bebeğe altın taktı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ramazanoğlu, "Aileye bu mutlu olayı bize yaşattıkları için tekrar teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Hastane Başhekimi Leyla Mollamahmutoğlu da Anıl bebeğe altın taktı.

Anıl bebek, 3 kilo 810 gram ağırlığında, 53 santimetre boyunda ve sağlıklı olarak dünyaya geldi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zübeyde Hanım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title