Haberler

Yeni Yılda Kar Var

Güncelleme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak.

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu yılın son günü olan 31 Aralık Cumartesi gününü yağışlı geçirecek. Yağışların Güney Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında kuvvetli olmak üzere, kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve zamanla kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, bugün Türkiye'nin batı kesimleri çok bulutlu, Kütahya dışında Ege Bölgesi ile Batı Akdeniz yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Isparta, Burdur ve A.Karahisar çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu (10)

Ankara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (3)

İzmir: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı (12)

Adana: Az bulutlu ve açık (16)

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı (14)

Samsun: Parçalı az bulutlu (14)

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. (-11)

Van: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. (3)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. (9)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Kütahya dışında bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Uşak ve A.Karahisar çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Doğu kesimleri az bulutlu, batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinin yağmur ve sağanak, Burdur ve Isparta çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title