Haberler

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek Açıklaması

"İkinci başkanımız İlhan Kavuk'un istifasının ardından kulüpte maddi sıkıntı olduğu şeklinde gündem oluştu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, ikinci başkan İlhan Kavuk'un istifasının ardından kulüpte maddi sıkıntı olduğu yönündeki iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Güneşli'deki Wyndham Grand İstanbul Europe'da yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gevrek, kulübün ikinci başkanı Kavuk'un istifası hakkında değerlendirmeler yaptı.

İki gün önce gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısında bazı kararlar aldıklarını vurgulayan Gevrek, şunları kaydetti:

"Daha önce kendi aramızda fikir ayrılığı oluyordu ama Yeni Malatyaspor'un zarar görmemesi için sabırla idare ederek bugüne getirdik. Yaptığımız toplantıdan sonra ikinci başkanımız İlhan Kavuk istifa etti. Bu istifanın ardından kulüpte maddi sıkıntı olduğu şeklinde gündem oluştu. Bunlar bizi çok üzüyor. Takım içinde ufak tefek sıkıntılar olacaktır ama futbolculara ödemeler yapılmadığı şeklindeki iddialar gerçek dışı. Her zaman maddi konular gündeme geliyor. Herhangi bir ekonomik sıkıntımız yok. Camiamız bu konuda rahat olsun."

İlhan Kavuk'un yönetim kurulu toplantısında konuşulanları açıklamasının etik olmadığını savunan Gevrek, şöyle devam etti:

"İlhan beyin açıklamalarında, yaptığımız toplantının bütün detaylarına girmesi doğru ve etik değildi. Çünkü yaptığımız toplantılarda alınan bazı kararların dışarı sızmaması ve konuşulmaması gerekiyor. Bizler buradan ayrılır gideriz ama geçmişte yapılan toplantılarda konuşulanlar açıklanmaz. Bazı şeylerin Malatyaspor için gizli kalması gerekiyor. Bizim konuşmalarımız gizli kalmadı. İlhan bey ile kulübümüz için 6 ay beraber mücadele ettik. Mutlaka fikir ayrılığı olmuştur ama yine de verdiği emeklerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz."

"Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum"

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek, takımın şampiyonluk yolunda ilerlediğini anlatarak, "Yönetim kurulu olarak bu takıma daha da sahip çıkacağız. Beklentilerin farkındayız. Hedefimizin şampiyonluk olduğunu daha önce söylemiştik. Bu yolda önümüzde mutlaka engeller olacak. Onu da taraftarlarımızın desteğiyle aşacağız. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Mustafa Uğur'un istifa edeceği yönünde iddialar olduğunu hatırlatan Adil Gevrek, "Hocamızla ilgili sıkıntılar olduğu dile getiriliyor. Hocamız takımın başında. Futbolcularla veya hocamızla alakalı herhangi bir problem yok. Mustafa hoca çok tecrübeli ve profesyonel birisi. Bir yönetici gitti diye takımdan ayrılacak diye bir şey yok" diyerek sözlerini tamamladı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor İstanbul Güneşli Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title