Haberler

Yeni İpek Yolu" Etkinliklerinde Türkiye Tanıtımı - Valencia

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Etkinlik alanından görüntüler Stantlardan görüntüler Kapadokya tanıtımından ve İstanbul tanıtımından görüntüler Fuaye alanındaki kalabalıktan görüntüler Dans gösterimi Keman dinletisi Ud dinletisinden görüntüler Valencia'daki "Yeni İpek Yolu" etkinliklerinde Türkiye tanıtımı İspanya'nın Valencia kentinde "Yeni İpek Yolu" projesiyle bağlantılı olarak gerçekleştirilen etkinlikte Türkiye tanıtıldı İspanya'nın doğusundaki Valencia kentinde "Yeni İpek Yolu" projesine atfen "İpek ve Barış" temasıyla düzenlenen bir kültürel etkinlikte Türkiye'nin kültürel ve turizm tanıtımı yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Etkinlik alanından görüntüler

Stantlardan görüntüler

Kapadokya tanıtımından ve İstanbul tanıtımından görüntüler

Fuaye alanındaki kalabalıktan görüntüler

Dans gösterimi

Keman dinletisi

Ud dinletisinden görüntüler Valencia'daki "Yeni İpek Yolu" etkinliklerinde Türkiye tanıtımı

İspanya'nın Valencia kentinde "Yeni İpek Yolu" projesiyle bağlantılı olarak gerçekleştirilen etkinlikte Türkiye tanıtıldı

İspanya'nın doğusundaki Valencia kentinde "Yeni İpek Yolu" projesine atfen "İpek ve Barış" temasıyla düzenlenen bir kültürel etkinlikte Türkiye'nin kültürel ve turizm tanıtımı yapıldı.

Valencia'daki Kurşun Asker Müzesi'nde gerçekleşen etkinliklerde öne çıkan ülke Türkiye oldu. Türkiye'nin Madrid Büyükelçiliği tarafından müzedeki İpek Salonu'nda 200'e yakın seçkin konuğa resepsiyon verildi. Türkiye'nin kültürel ve turistik özelliklerinin tanıtıldığı resepsiyonda Türk mutfağından örnekler davetlilere ikram edildi.

Valencia Belediye Başkan Yardımcısı Joan Calabuig ile Azerbaycan ve Kazakistan'ın Madrid büyükelçilerinin de katıldığı resepsiyonda kısa bir konuşma yapan Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ömer Önhon, yeni İpek Yolu projesinin çok fazla ülkeyi kapsayan, önemli bir girişim olduğuna vurgu yaptı. Önhon, "Terörizme karşı dünyanın neresinde olursa olsun birlikte ayakta olmalıyız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Kapadokya İpek Yolu Valencia Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title