Haberler

    Yeni İpad İçin Beklenen Haber

    Apple, yeni iPhone'una 1 GB RAM koyacağı için eleştiriliyor.

    Apple'dan sızan bilgilerde, iPhone 6 için eski modellerde olduğu gibi sadece 1 GB RAM kullanılacağının ortaya çıkması Apple ile yatıp Apple ile kalkanların büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu. Ancak Apple aynı RAM politikasını iPad Air 2 için tekrarlamayacak gibi görünüyor. Apple'e malzeme tedarik eden şirketlerden sızan bilgiye göre şirket iPad'in üçüncü neslinden beri değişmeyen 1 GB RAM değeri nihayet 2 GB'a çıkıyor. Bu yeni güncellemenin sebebinin ise iOS 8'le birlikte geleceği tahmin edilen bölünmüş ekran özelliğinin yüksek RAM gerektirmesi olduğu düşünülüyor. Böylece iOS 8 ile çalışacak yeni nesil iPad'lerin bölünmüş ekranlı uygulamaları daha rahat çalıştırması bekleniyor.

    Yeni iPad'ler genellikle her sene Ekim ayında tanıtılıyor. iPad Air 2'nin de arttırılmış RAM miktarı ile birlikte Ekim ayında duyurulması bekleniyor. Ancak iPad mini 3'ün 1 GB RAM ile geleceği söyleniyor.

    Sızıntıyı yapan kaynaklar, iWatch'un da 512 KB RAM'e sahip olacağını ve 8 GB dahili depolama alanı ile geleceğini fısıldıyorlar. Bu verilerin hiçbiri henüz resmi değil, hatta Apple hala iWtach isminde bir akıllı saat geliştirdiğini resmen de kabul etmiyor ama dananın kuyruğu 9 Eylül günü kopabilir. Bakalım, bunca hayallerimizden sonra gerçekte ne bulacağız?

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Apple İpad Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title