Haberler

Yeni Eğitim-öğretim Yılına Doğru

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, 2014 2015 eğitim öğretim yılına ilçe olarak hazır olduklarını belirtti.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, 2014-2015 eğitim-öğretim yılına ilçe olarak hazır olduklarını belirtti.

Konuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim yılının başlayacağını söyledi.

Yaz tatili boyunca yeni eğitim dönemi için tüm çalışmaları tamamladıklarını ifade eden Konuk, şunları kaydetti:

"Taşımalı sistemi, yemeği, öğretmeni, hizmetlisi ve tüm eğitim camiası personeli olarak tüm birimlerle 2014-2015 eğitim öğretim yılına hazırız. Eğitim yılının başlaması ile aynı gün tüm öğrencilerimiz ders kitaplarını masalarının üzerinde görecek. Yeni Büyükşehir Belediyesi yasası kapsamında mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizden gelen öğrencilerimizin yemek ihale sürecini de bitirdik. Okula başladıkları ilk gün hem kendilerine taşıma hizmetini sunmuş, hem de yemeklerini vermiş olacağız. Yaz döneminde birçok çalışmaya imza attık. Öncelikle kurumların disipline edilmesi çerçevesinde kurumlar arası elektronik yazışma sistemini uyguladık, hayata geçirdik. Arşiv olayını kaldırdık. Tamamen elektronik arşiv kullanıyoruz. Tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title