Haberler

Yeni Borsa Binasına Kurban Kesildi

Ünye Ticaret Borsası (ÜTB), kısa süre önce temel attığı yeni hizmet binası için kurban kesti.

Ünye Ticaret Borsası (ÜTB), kısa süre önce temel attığı yeni hizmet binası için kurban kesti.

Mevcut binasını yıllık 144 bin TL bedele kiraya veren ve Ünye Ticaret Odası yanındaki borsaya ait arsada yeni bina yaptıran ÜTB, kurban kestirdi. Ekim ayına kadar bitirilmesi planlanan yeni binaya ilişkin açıklamalarda bulunan Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, inşaatın beklenenden daha hızlı ilerlediğini belirtti.

Bina hakkında bilgi veren Oda Başkanı Mustafa Uslu, "Hizmet binamız mevcut oda binamız gibi 5 katlı olacak ve borsa binamızı andıracak. Mevcut binamızı ise kiraya verdik. 10. ayda teslim etmeyi düşünüyoruz. Yeni binamızı yaparken ticari düşündük. Ticaret odamız ile yan yana olalım istedik. Yeni borsa binamızda en alt kat yani zemin kat arşiv bölümü olacak. Birinci kat sergi salonu, ikinci kat gelen sekreterlik, üçüncü kat başkan odası, dördüncü kat lokal ve beşinci katta konferans salonu olacak. Biz bu binaya bir aksilik olmazsa ekim ayına kadar bitirip taşınmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uslu Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title