Haberler

Polisler, Yunus Timleri'nin Açtığı Ateşi, Saldırı Zannetmiş

Güncelleme:

İstanbul'da polislerin saldırıya uğradığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Hırsız kovalayan Yunus Timleri'nin açtığı ateşi, polislerin saldırı zannedip, karşılık verdiği belirtildi.

İstanbul Kağıthane merkez Mahallesi'nde, "Çevik Kuvvet polislerini taşıyan İETT otobüsünün saldırıya uğradığı" şeklinde anlaşılan olayın, o sırada hırsızlık zanlılarını kovalayan Yunus polislerinin havaya ateş açması üzerine saldırıya uğradığını zanneden Çevik Kuvvet polislerinin karşılık vermesinden kaynaklandığı ortaya çıktı.



POLİSLER, SALDIRIYA UĞRADIKLARINI ZANNEDİP, ATEŞ ETMEYE BAŞLADI

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, saat 18.30 sıralarında Nurtepe'deki İSKİ binası önünde meydana gelen olay şöyle gelişti: Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus ekipleri, içerisinde hırsızlık şüphelisi 4 kişinin bulunduğu 34 JD 1174 plakalı otomobili durdurmak istedi. Otomobil sürücüsü polisin tüm ikazlarına rağmen durmayarak kaçmaya devam etti. Aracı kovalamaya başlayan Yunus ekipleri, şüphelileri durdurmak için havaya ateş açtı. Bu sırada şüphelilerin kullandığı otomobil, içerisinde sivil giyimli Çevik Kuvvet polislerinin bulunduğu İETT otobüsünün yanından geçiyordu. Otobüste bulunan polisler de saldırıya uğradıklarını zannederek silahla karşılık verdi. Şüpheliler olay yerinden kaçmaya devam etti. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus ekipleri şüphelileri olay yerine yakın bir parka kadar takip ederek durdurdu. Otomobilde bulunan 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

500

Yorumlar (9)

NE İŞ:

BAKAN ÇOCUĞU SİNGAPURDA KUMAR OYNARKEN NE İŞ AKAPE

25
4
yanıtYanıtla
asd:

mallar

11
16
yanıtYanıtla
Muhammed Hanefi:

Bu hainler HDP nin uzantılarıdır. Akılları sıra İstanbul da terör estirmek istiyorlar. Tüm HDP binaları kapatılmalı. Bu binalarda teröristler her türlü eylem planı yapmaktalar. Bunların foyaları apaçık meydana çıkmıştır. Bunların barınakları toptan kapatılırsa hem emniyet güçlerimiz derin bir nefes alacaktır hem de halkımız rahat edecektir.

2
16
yanıtYanıtla
nokta:

haramilerin yönettiği ülke türkiye normal böyle şeyler :D

5
7
yanıtYanıtla
turu:

sizin yaptıgınız haber başlıgı (algı) güvenlik güclerini küçük düşürmekten başka bi amaçtan öteye geçmememkte olup kimin paralı askeri oldugunuz tasmanızın kımın elınde oldugunu aşagıdaki yorum köşesinde iki üç ipinenin farklı niçklerle yorumlar yazıp begenmesi gibi terör örgütlerinin basın ayagı oldugunuzu HABERTÜRKÜ biraz araştırdıkları zaman herkes oyunu rahatlıkla görür (kendiz yazım senaryoyu yine kendiz oynuyosunuz . siz herkesi kendiniz gibi salak mı sanıyorsunuz. . .

5
5
yanıtYanıtla
polis teşkilatı silkinmeli:

karşılık verebilmiş olmaları güzel, koordinasyon sağlamak , yunus timlerinin görev tanımı gereği çok zor. çünkü adamlar emniyet birimlerinden biraz bağımsız takılıyorlar. tabi son zamanlarda yeni mezun polislere bakınca posterlerden fırlamış gibiler saçlar o biçim silah 45 derece yere bakıyor , gözlük firmalarından reklam almış gibi çeşit çeşit gözlükler, askerdeki disiplin maalesef polis teşkilatında yok, disiplinin olmadığı yerde de türlü türlü karmaşalar siyasallaşmalar var.

7
3
yanıtYanıtla
Paralelspor:

Şimdi akpliler çıkıp yine paralelin işidir derler.

6
3
yanıtYanıtla
ne bileyim:

ülke tümden komediye dönmüs ne yaziki insanin canina mal oluyor bu komedi

7
1
yanıtYanıtla
demir:

polisler yunusları niye vurmuş??

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title