Haberler

Yener: Makakula'dan Vazgeçmedik

Transferde Polonya'nın Wisla Krakow Takımından Arkadiusz Glowacki, Diyarbakırspor'dan Barış Ataş ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Kaleci Bora Sevim'i Kadrosuna Katan Bordo -Mavililerde, Transfer Çalışmaları Sürüyor.

Transferde Polonya'nın Wisla Krakow takımından Arkadiusz Glowacki, Diyarbakırspor'dan Barış Ataş ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Bora Sevim'i kadrosuna katan bordo-mavililerde, transfer çalışmaları sürüyor.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, bir santrfor alacaklarını belirterek, ''Basında yer alan isimlerin yanı sıra araştırmalarda bulunduğumuz başka oyuncular da var. Trabzonspor'a direkt katkı sağlayacak bir santrfor alacağız'' dedi.

Semih ve Makakula konusunda daha önce görüşmelerde bulunduklarını anlatan Yener, ''Semih'in transferi için Fenerbahçe'nin tavrı önemli. Daha önce görüşmemiz olmuş ve öyle kalmıştı. Makakula'nın kulübü de bizden yüksek bonservis bedeli istedi, ancak biz o parayı veremeyiz. Bu oyuncunun transferinden vazgeçmiş değiliz. Bizim şartlarımızı kabul ederlerse transfer gerçekleşir'' diye konuştu.

Yener, sağ bek oyuncusu konusunda Denizlisporlu Ahmet Cebe'nin gündemlerinde bulunduğunu da kaydederek, ''Ancak Denizlispor yüksek bonservis bedeli talep etti. Bu nedenle bu transferin olacağını sanmıyorum'' dedi.

-''GÜNEŞ, İSTERSE YATTARA İLE SÖZLEŞMEYİ UZATIRIZ''-

Yener, gelecek sezon sözleşmesi sona erecek İbrahima Yattara'nın sözleşmesinin uzaması konusunun şu anda gündemlerinde bulunmadığını bildirdi.

Yattara'nın şu an tatilde olduğunu ve kampa geleceğini ifade eden Yener, ''Takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Bu futbolcunun sözleşmesinin uzaması konusunda Şenol Güneş'in düşüncesi önemli. Şenol hocanın, Yattara'nın sözleşmesinin uzaması konusunda talebi olursa ona göre hareket ederiz'' ifadelerini kullandı.

-KAMP KADROSU BELLİ OLUYOR-

Bu arada, Trabzonspor'da, 27 Haziran'da Isparta Davraz'da başlayacak hazırlık kampı kadrosunun önümüzdeki günlerde belirleneceği, teknik direktör Şenol Güneş'in Trabzon'a gelerek bu konuda kamp listesine son şeklini vereceği kaydetti.

Güneş'in yabancı oyuncu Tjikuzu'yu kadroda düşünmediği, Brüls'ün kampa çağrılmayacağı, Faty Papy'in ise kampa davet edilme olasılığının bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title