Haberler

Yemen: 3 Kişi Öldü, 160 Kişi Yaralandı

Sanaa'nın batısında Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih aleyhine yapılan gösteriye güvenlik güçlerinin müdahalesi sırasında 3 Yemenli gösterici öldü, 160 kişi yaralandı.

Yemen'in başkenti Sanaa'nın batısında Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih aleyhine yapılan gösteriye güvenlik güçlerinin müdahalesi sırasında 3 Yemenli gösterici öldü, 160 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisinde görev alan Dr. Fakir Kabati, AFP'ye yaptığı açıklamada, polisin gösteriyi dağıtmak için müdahale ettiğini, ancak daha sonra geri çekilmek zorunda kaldığını belirtti. Kabati, olaylar sırasında 3 kişinin öldüğünü, 30 kişinin kurşunla 30 kişinin taş veya başka ağır nesnelerle 100'e yakın kişinin de güçlü gözyaşartıcı bombalarla yaralandığını söyledi. Resmi makamlardan yapılan açıklamada, 100'e yakın güvenlik gücü mensubunun yaralandığı ve göstericilerin 10 kadar güvenlik gücü subayı ve ajanını kaçırdığı bildirildi. Görgü tanıkları, sivil giyimli kişilerin havaya veya göstericilere doğru ateş açtığını kaydetti.

- SANAA

Kaynak: AA / Dünya

Dünya Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title