Haberler

Yemekler Geç Gelince Garsonu Tekme Tokat Dövdüler

Güncelleme:

Çin'de yemeklerin geç gelmesinden şikayetçi olan müşterilerin 48 yaşındaki garsona ellerindeki bardak ve tabaklarla saldırıp kadını dövmesi büyük tepki çekti.

Çin'in güneyinde servisten memnun olmayan müşterilerin garsonu dövdüğü anlar güvenlik kameralarına yakalandı. Çirkin saldırı ülkede büyük olay yarattı.

GARSON HAFİFÇE YARALANDI

Olay, Hunan Eyaleti, Hengyang şehrindeki Tianxiake Çin Restoranı'nda gerçekleşti. 48 yaşındaki garson hafif bir biçimde yaralanırken yerel polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.

YEMEK GEÇ GELİNCE SİNİRLENDİLER

Müşterilerin uzun süre beklemekten şikayetçi oldukları, bazılarının ise ücretlerin pahalılığında yakındığını söyleyen görgü tanıkları, müşterilerin sinirlerini restoranda iki yıldır çalışan garsondan çıkardığını anlattı.

Garsona yumruk atan, kafasına bardak ve tabaklarla vuran müşterilerin görüntüleri tepki çekti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Hunan Mola Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (14)

Ertan:

Ordada varmı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Sonra ki duruşmadada cezası ileri tarihe ertelendi.serbest kaldı.

2
0
yanıtYanıtla
Niklaus:

çin, amerika, israil, almanya haritadan direk silinirse dünya yeniden doğmuş gibi olur vallada billada

1
1
yanıtYanıtla
XXX:

KEDİ KÖPEK YİYE YİYE ONLARA BENZEMİŞLER

1
0
yanıtYanıtla
fark:

bunlarda insan mi ???????????? söz bulamadim sastim kaldim kadinin sucu ne lokantaya gidince beklersin bi süre sanki gittigin gibi hemen yemek masada seni bekliyo olucak degilya

1
0
yanıtYanıtla
tutku:

allah belanızı versin

0
0
yanıtYanıtla
Nadir T:

Yav arkadaş Banane çin deki Restorantaki kavgadan . Beni Ülkem ilgilendirir.

0
0
yanıtYanıtla
Çinlimi cinlimi:

Bunlar çinli. Ben kadıncağızı yemelerinden korkmuştum.

0
0
yanıtYanıtla
Adanami:

Adana

0
0
yanıtYanıtla
Türk:

Çinliler ateisttir Allah korkusu olmayan insanlardan herşey beklenir

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa Boz:

Gelmezsin olur bir daha. ne gerizekialı bir insan bunlar hemen tabak çanak fırlatmada ne oluyor.çalışan emekçilerin suçu ne git firma sahibinin ofisine fırlat istediğini daha haklı bir tepki olur

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title