Haberler

Yemek Yedikten Sonra Kafeteryayı Soydu

Kapı kilidini kırarak girdiği kafeteryada karnını doyurduktan sonra kumbara ile altın kolyeyi çalmaktan yakalanan Mehmet Sağır hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

Adana'da kapı kilidini kırarak girdiği kafeteryada karnını doyurduktan sonra içerisinde 2 bin lira olan kumbara ile altın kolyeyi çalmaktan yakalanan Mehmet Sağır hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İddiaya göre Mehmet Sağır, 3 Haziran'da saat 05. 00 sıralarında, Reşatbey Mahallesi'ndeki işyerine kapı kilidini zorlayarak açıp girdi. Kafeteryada önce karnını doyuran Sağır, ardından da içerisinde 2 bin lira para bulunan 2 ayrı kumbara ile 1 altın kolyeyi aldı. Ardından başka bir işyerine de girmeye çalışan Sağır, ihbar üzerine Türkkuşu Caddesi üzerinde yakalandı.

Polisteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilen Sağır, Adliye'ye sevk edilirken, "Benim okula giden 2 kızım var. Onları doyurabilmek için bu işi yapıyorum. 52 yaşındayım, iş olsa çalışmaz mıyım" dedi.

Tutuklanan Sağır hakkında Adana 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'hırsızlık' suçundan 2 ile 5 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sağır'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

- Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title