Haberler

Yelken Yarışlarında Galatasaray Önde Gidiyor

Bodrum’da dün başlayan Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen yarıyıl RS:X, Techno 293 ve RS:One yarışları ikinci gününde de renkli görüntüler oluşturdu.

Bodrum'da dün başlayan Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen yarıyıl RS: X, Techno 293 ve RS: One yarışları ikinci gününde de renkli görüntüler oluşturdu.

Gümbet Koyu açıklarında 18'i bayan 63 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda sporcular birbirleriyle kıyasıya yarışmanın dışında Bodrum'da etkili olan sert rüzgarla da mücadele ediyorlar. İlk gün yarışlarında alınan sonuçlara göre RS: X sınıfında Galatasaray Yelken Şubesinden Onur Cavit Biriz birinci olurken TECHNO 293 U17 sınıfında da birinci yine Galatasaray Yelken Şubesinden Efe Ayhan oldu.

Bugün yapılan yarışmalarda ise RS: ONE sınıfında Fenerbahçe Yelken Şubesinden Efe Emir Demir, RS: X sınıfında Galatasaray Yelken Şubesinden Onur Cavit Biriz, TECHNO 293 U13 sınıfında Galatarasay Yelken Şubesinden Kerim Sahir Giritlioğlu, TECHNO 293 U15 sınıfında Galatarasay Yelken Şubesinden Buğda Giritlioğlu ve TECHNO 293 U17 sınıfında da Çeşmealtı Rüzgarspor Yelken Kulübünden Luis Göktepe birinci oldu.

OPTİMİSTLER DENİZİ RENKLENDİRDİ

Bodrum'da kamp yapan Galatasaray Yelken Şubesi ve Tekirdağ Yelken takımlarının optimist alt yapı sporcularına Bodrum'da ki yelken kulüpleri de eklenince ortaya renkli görüntüler çıktı. Gümbet Koyunda bir yanda beyaz yelkenleri ile dolaşan optimistler ile birlikte iki gündür koyda yarıyıl RS: X, Techno 293 ve RS: One yarışlarında mücadele eden windsurfçüler vatandaşların dikkatini çekti. Koydaki hareketliliği sahilden ve tarihi yel değirmenlerin bulunduğu tepeden izleyen vatandaşlar bol bolda fotoğraf çekti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Galatasaray Türkiye Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title