Haberler

Yaz Spor Okullarına İlgi Artıyor

Adıyaman’da Yaz spor okullarına öğrencilerin yoğun ilgisi devam ediyor.

Adıyaman'da Yaz spor okullarına öğrencilerin yoğun ilgisi devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Adıyaman Demokrasi Parkı önünde Yaz Spor Okulları Stantlarında başvurularının alındığını belirten Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman'da özellikle ilköğretim çağındaki çocukların tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkan olan yaz spor okullarına kayıt yapmalarını istedi.

Yaz Spor Okullarına ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaz spor okullarında çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yılda geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek için görevli antrenör arkadaşlarımız kendi branşlarında yaz spor okullarına katılan öğrencileri gruplar haline ayırarak yoğun bir şekilde antrenmanlarına devam ediyor. Vermiş olduğumuz sportif malzemeler ve imkanlar sayesinde çocuklarımızı spora daha çok teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Şu an başta basketbol olmak üzere diğer farklı branşlarında yoğun bir ilgi var. Yaz spor okullarına gelen çocuklarımız, spor eğitiminin yanı sıra sosyal aktivitelerle de zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Bu sayede çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmış, spora yönlendirmiş oluyoruz. Haftanın 6 günü verdiğimiz kurslarımızda yaklaşık 200 öğrenciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde 25 farklı branşta açılan yaz spor okullarına katılımın yoğun olmasından oldukça memnunuz" dedi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde atletizm, badminton, basketbol, bedensel engeliler, boks, jimnastik, eskrim, görme engeliler, güreş, halter, hentbol, herkes için spor, işitme engelliler, judo, karate, kick boks, masa tenisi, okçuluk, teakwondo, tenis, üniversite, voleybol, vücut geliştirme fitness, yelken, bisiklet, kürek ve yüzme başta olmak üzere 25 farklı branşta, 5 -18 yaş arasındaki çocuk ve gençlere ücretsiz olarak eğitimler veriliyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyit Ahmet Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title