Haberler

Yaz Spor Okulları'na Görkemli Açılış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 branşta organize edilen Yaz Spor Okulları, düzenlenen törenle açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 branşta organize edilen Yaz Spor Okulları, düzenlenen törenle açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 27 branşta organize edilen Yaz Spor Okulları, düzenlenen törenle açıldı. Törene Yaz Spor Okulu öğrencileri adeta akın etti. Salonu tıka basa dolduran öğrenciler, gerçekleştirdikleri spor şovlarıyla açılışa renk kattı.

Resmi açılış törenine Yaz Spor Okulları'nda eğitim alan yüzlerce öğrenci katıldı. Atatürk Spor Salonu'na adeta bayram yerine çeviren öğrenciler enerjileri ve sporcu duruşlarıyla göz doldurdu. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından protokol konuşmalarıyla devam etti. Törende ilk konuşmayı yapan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, yaz spor okullarını bu yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediklerini hatırlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile bu yılki yaz spor okullarının daha da geliştiğini kaydeden Çintimar, anlamlı destek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ise sözlerine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun çocuklara selamını ileterek başladı. Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 2004 yılından bu yana gerçekleştirdiği hizmetlerle sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu kaydetti. Bu çerçevede eğitim sezonu boyunca ilköğretim okulu öğrencilerine ücretsiz eğitim veren Spor Okulları ile Kocaeli'nin dört bir yanında yükselen spor tesislerinden söz eden Okumuş, amatör spor kulüplerine yönelik malzeme yardımı, ilköğretim çocuklarına satranç dağıtımı, Seka Pak Altın Kemer Yağlı güreşleri ve Yüzme Yarışları gibi Büyükşehir organizasyonlarını hatırlattı.

Spor Okulları'nın Büyükşehir Belediyesi'nin gözde projeleri arasında yer aldığını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla ve sporun tabana yayılması amacıyla başlatılan Spor Okullarımız iki yıldır yüzlerce çocuğumuza spor sevgisi aşıladı, aşılamaya devam ediyor. Çocuklarımız, ücretsiz olarak okullarından arta kalan zamanlarda Büyükşehir Belediyesi'ne ait spor tesislerinde ve uzman spor eğitmenleri gözetiminde spor eğitimi alıyorlar. Bu okullar, Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli hizmetleri arasında. Çünkü yatırımı direkt çocuklarımıza ve o çocuklar bizim istikbalimiz. Biz bir anlamda istikbalimize yatırım yapmış oluyoruz" dedi.

Yaz Spor Okulları ile ilgili detaylı bilgi de veren Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, spor okullarına gösterilen ilgi nedeniyle öğrenci ve ailelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Yaz Spor Okulları'nın tekvando, cimnastik, ve masa tenisi branşlarında eğitim alan öğrencileri muhteşem bir spor gösterisi gerçekleştirdi. Yetenekleri ve disiplinleriyle göz dolduran Spor Okulu öğrencileri aldıkları kaliteli eğitimi bir kez daha gözler önüne serdi. Törende Türkiye Olimpiyata Hazırlık Merkezi Karate branşı sporları da ilgiyle izlenen bir gösteri gerçekleştirdi. Tören Spor Okulu öğrencileri ve protokol üyelerinin yer aldığı aile fotoğrafının alınmasıyla sona erdi.

Yaz Spor Okulları'ndan 5-18 yaş arasındaki tüm çocuklar ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Kurslar, Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne ait spor tesislerinde haftanın her günü gerçekleştiriliyor. Yaz Spor Kursları; atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, binicilik, bisiklet, boks, buz sporları, jimnastik, eskrim, futbol, squash, güreş, halk oyunları, hentbol, hokey, izcilik, judo, karate, kick boks, masa tenisi, okçuluk, tekvando, tenis, voleybol, yelken ve yüzme olmak üzere 27 branştan oluşuyor. Yaz Spor Okulları'nda eğitim sezon boyunca devam edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk İbrahim Karaosmanoğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title