Haberler

Yaz Kampından Çok Memnun Kaldılar

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Eğlenerek Üretiyorum Yaz Kampı’na” katılan Hürriyet Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrenci gurubu beş günlük kamp programını tamamlayarak mutlu bir şekilde kamptan ayrıldı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 'Eğlenerek Üretiyorum Yaz Kampı'na" katılan Hürriyet Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrenci gurubu beş günlük kamp programını tamamlayarak mutlu bir şekilde kamptan ayrıldı. Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın uygulamaya koyduğu 'Eğlenerek Üretiyorum Yaz Kampı' beşer günlük süreler halinde iki öğretmen gözetiminde yirmişer kişilik öğrenci gurupları halinde gerçekleştirilirken yoğun ilgi gördü.

Beş günlük kamp boyunca öğrenciler uygulamalı olarak tarlada sebze üretimi, sportif faaliyetler, yüzme, okuma, drama, çeşitli folklor ve dans dersleri görürken gece eğlenceleri ile de günün yorgunluğunu atıyorlar. Öğrenciler kamp buyunca öğretmenlerinin rehberliğinde, çalışmayı üretime, üretimi de kazanca dönüştürme yolunda atılan küçük adımlarla büyük kazanımlar elde ediyorlar.

Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, Müdür Yardımcısı Gülay Ayaz, ve İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ayhan Yeşil, kampı ziyaret ederek kamptaki görevli öğretmenler Mehmet Aydın ve Saim Tekin ile görüştü. Kampa katılan öğrencilerin de konuğu olan öğretmen ve idariciler, kampın her aşamasını yakından gözlemleme imkanı buldular. İdareci arkadaşları ile birlikte öğrencilerini kampta ziyaret ederek onlarla birlikte vakit geçirerek kampın her aşamasını yakından gözlemleyen Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin," Eğlenerek Üretiyorum Yaz Kampı'nın çok verimli ve faydalı olduğunu gördüm. Kampa katılan öğrencilerimiz, kamp boyunca teknolojinin ve şehir hayatının sıkıcılığından uzaklaşarak bir arada yaşama, paylaşma, arkadaşlıklar kurabilme, gurup disiplinine uyma gibi farklı deneyimler kazandılar. Bu kampın tarlada çalışmaktan ibaret olmadığını gördüm. Öğrencilerin kamp tesisleri çok güzeldi. Kendilerine çok güzel yemekler çıkıyordu. Öğrencilerimiz gün boyu tarlada çalışmalarının yanında sportif faaliyetler, yüzme, okuma, drama, çeşitli folklor ve dans dersleri görüyorlar. Geceleri çeşitli eğlenceler düzenleyerek günün yorgunluğunu atıyorlardı. Yapılan bu çalışmalar ve faaliyetlerden dolayı Belediye Başkanı Necdet Uysal'a teşekkür ediyorum, bu kampların daha geniş yelpazede devam etmesini diliyorum."dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Belediyesi Necdet Uysal Balıkesir Hürriyet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title