Haberler

Yavuzelispor'dan Kaymakam Güngen'e Ziyaret

Yavuzelispor Kulüp Başkanı Ramazan Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Genç, Takım Kaptanı Cuma Çelik ve Takım Sponsoru Çakıcı Taşımalık’ın Şirket Sahibi Abdullah Çakıcı İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen’i makamında ziyaret ederek, isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Yavuzelispor Kulüp Başkanı Ramazan Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Genç, Takım Kaptanı Cuma Çelik ve Takım Sponsoru Çakıcı Taşımalık'ın Şirket Sahibi Abdullah Çakıcı İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen'i makamında ziyaret ederek, isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Başkan Ramazan Çelik hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirterek, Kaymakam Güngen'e, takıma destek olması ve maçlara katılması için ilçenin tek takımı olan Yavuzelispor futbol takımına destek istedi. Başkan Çelik maddi ve manevi destek verilirse birinci amatör Küme Ligi'nde şampiyonluk için mücadele ederek Yavuzelispor'u süper amatör ligine çıkmalarının çokta zor olmadığını ifade ederek, Kaymakam Ömer Faruk Güngen'e takım hakkında bilgi verdi.

Yavuzelispor'un 17 puanda olduğunu belirterek, amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan spora yöneltmek olduğunu söyleyen Güngen, "Çok şükür şimdilik üç gencimizi kurtardık bir tanesi öğretmen oldu. Diğer iki tanesi ise okuyorlar. Bu gençlerimizi kötü alışkanlıktan kurtaralım. Yavuzeli Haber Sitesi ve Gazetemizin sahibi olan Sayın Mahmut Genç kardeşimiz bizim hem yönetimimizde olup hem de takımımızın her sonucunu yakından takip ederek sesimizi duyuruyor, kendisine teşekkür ediyorum. Sizlerin de desteğini bekliyoruz ve biz bu yolda 03.11.2012 tarihinde İlçemizin Takımı olay Yavuzelispor Gaziantep'teki maça giderken bir abimizi ve iki kardeşimizi kazada kaybettik. Takımımız zor günler geçirdi. Kulüp olarak lig başında iddialı bir takım oluşturduk. Yönetim olarak takıma çok büyük önem verdik. Verdiğimiz emeğin karşılığını bir nebzede olsa almaya çalışıyoruz. Yavuzelispor şu anda ligde 17 puanla 8. sırada. Durumumuz çok ta kötü değil, fakat hedefimiz Süper Amatör Lig'e çıkmak. Bu hedefe de çok uzak değiliz inşallah bu yıl olmadı, ama önümüz deki yıl daha da iyi olacağız. Yavuzelispor'un başarısı bütün ilçenin sevinci, daha önce bir takımdan daha forma hediyesi aldım fakat Yavuzelispor'un formasının benim için yeri farklı ve ayrı bir değeri var" diye konuştu.

Yavuzelispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Genç ise konuşmasında, "Futbolda yıllardır takım olarak sonuca çok yaklaşıldı. Takım, destek noktasında sahipsiz, gelinen nokta, Yavuzelispor için iyi bir noktada değil" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Genç, Takım Kaptanı Cuma Çelik ve Sponsor Abdullah Çakıcı Taşımalık'a bu anlamlı ziyaretten dolayı Kaymakam Güngen teşekkür etti. Ziyaret anısına Kaymakam Güngen'e isminin yer aldığı 27 Numaralı Yavuzelispor forması hediye edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çelik Mahmut Genç Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title