Haberler

Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu Umreden Döndü

Yaklaşık 9 gün önce Kutsal topraklara uğurlanan Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Umre’den döndü.

Yaklaşık 9 gün önce Kutsal topraklara uğurlanan Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Umre'den döndü. Başkan Sakaraoğlu, havaalanında karşılandı.

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, yaklaşık 9 gün önce dualarla kutsal topraklara uğurlanmıştı. Başkan Sakaroğlu, 8 gece 9 gün kaldığı kutsal topraklardan döndü. Başkan Sakaroğlu, umreye dualarla uğurlandığı Gaziantep Havaalanında büyük bir sevinçle karşılandı. Başkan Sakaroğlu ailesi, kardeşleri, akrabaları, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Sakaroğlu, Yavuzeli ilçe merkezindeki evinin tadilatta olması nedeniyle karşılama sonra misafirlerini Gaziantep il merkezindeki evinde ağırladı.

Görevine başlayan Sakaroğlu, ilçeden ve kırsal mahallerden gelen daire amirleri, siyasi parti başkanları, muhtar ve vatandaşları ise Belediye binasındaki Gazino Salonunda kabul etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Sakaroğlu Gaziantep Yavuzeli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title