Haberler

Yavuz Ertürk, Dünya Şampiyonluğu ve Namağlup Unvanlarını Korumak İstiyor

Daha önceki tüm maçlarını kazanan dünya şampiyonu Yavuz Ertürk, orta yarı sıklette Amerikalı rakibi Nasser Athumani ile dünya şampiyonluğu için dövüşecek.

Daha önceki tüm maçlarını kazanan dünya şampiyonu Yavuz Ertürk, orta yarı sıklette (Weltergewicht) Amerikalı rakibi Nasser Athumani ile dünya şampiyonluğu için dövüşecek. Köln'de 9 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak maç, 12 raunt sürecek. Maçta iddialı olduğunu dile getiren boksör Yavuz Ertürk, şunları söyledi:

"Bugüne kadar yaptığım 11 profesyonel maçın hepsini, 8'i nakavtla olmak üzere, kazandım. GBC dünya şampiyonluğu unvanım var. 9 Temmuz günü çıkacağım maçı kazanırsam Uluslararası Boks Organizasyonu (IBO) dünya şampiyonu olacağım. Maça üç aydır hazırlanıyorum. Önce kondisyon ve güç depolaması çalışmaları yaptım.

Şimdi ring çalışmalarım sürüyor. Her gün koşu yapıyor ve salonda iki saat çalışıyorum. İleride daha büyük federasyonlarda dünya şampiyonu olmayı hedefliyorum. Ayrıca Amerika'da Las Wegas'ta dövüşmek istiyorum. Almanya'daki boks severler maç günü gelerek beni desteklerlerse sevinirim. Kazanmak için ringe çıkacağım. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title