Haberler

Yatırımcılar ve Girişimciler Nisan Ayında The Pitcher'da Buluşacak

Güncelleme:

16 Nisan günü Workinton Levent'te düzenlenecek olan The Pitcher etkinliğinde girişimciler, eleme süreçlerinden geçmeksizin fikirlerini yatırımcılara sunma şansı bulacak.


30 girişimcinin gün boyunca 20'den fazla yatırımcıya sunumlar yapacağı The Pitcher, yalnızca teknoloji odaklı değil, tüm alanlardan girişimlerin başvurabilecekleri bir girişimcilik etkinliği olarak öne çıkıyor. The Pitcher etkinliği, Türkiye'de teknoloji ve girişimcilik alanlarında öncü projelere imza atma için çalışan Insprad Media tarafından düzenleniyor.

The Pitcher etkinliği, girişimleri uzun vadeye yayılmış eleme süreçlerine maruz bırakmamasıyla da benzerlerinden farklılaşıyor ve bu sayede, tüm fikirlere hak ettiği fırsat eşitliğinin sağlanması amaçlanıyor.

Emre Kurttepeli, Selçuk Saraç, Cem Soysal, Bahadır Pekkan, Dr. Ahmed Akgiray gibi pek çok yatırımcıya sunum yapma fırsatı yakalayacak olan girişimciler, işlerini sergilemenin ve profesyonel ağlarını genişletmenin yanı sıra ödül kazanma şansı da yakalıyor. Etkinlik bünyesindeki tüm yatırımcılardan oluşacak jürinin seçeceği ilk üç girişim TEB ÖZEL Melek Yatırım Platformu'ndan bir ödül almaya hak kazanacak.

The Pitcher etkinliğinde işini veya fikrini yatırımcılara sunmak isteyen girişimcilerin Eventbrite üzerinden edinebilecekleri The Pitcher veya The Ultimate Pitcher biletine sahip olması gerekiyor. Bilet sistemi ile amaçlanan, etkinliğe fikirlerine güvenen ve yeşermelerini sağlamak için hareket geçmeyi göze almış girişimcilerin katılacağından emin olmak.

Girişimcilerin dışında izleyici olarak etkinliğe katılmak isteyenler ise hiçbir ücret ödemeden sunumları dinleyebiliyor, ekosistemin önde gelen aktörleriyle tanışabiliyor ve etkinliğin sonunda gerçekleştirilecek olan partiye katılabiliyorlar.

The Pitcher 16 Nisan Cumartesi günü 09.00'da başlayacak, tüm gün süren girişimci sunumları ve yatırımcı görüşmelerinin ardından gerçekleştirilecek parti ile sona erecek.

TEB ÖZEL Melek Yatırım Platformu ve Workinton'ın sponsor olduğu etkinliğin destekçileri arasında ise, Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi, Istanbul Startup Angels, Keiretsu Forum, Business Awareness Society, Galata Business Angels, Girişim Fabrikası, Marjinal Porter Novelli, Kosgeb ve Girişimcilik Vakfı yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title