Haberler

Yatırımcılar Hibe Desteklerini Yerinde İncelediler

Çanakkale’de, TKDK Hibe desteği ile faaliyete başlayan Hamdibey Süt İşleme Tesisi, yeni yatırımcıları ağırladı.

Çanakkale'de, TKDK Hibe desteği ile faaliyete başlayan Hamdibey Süt İşleme Tesisi, yeni yatırımcıları ağırladı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çanakkale Şubesi, yatırımcılar için, hibe desteği alan işletmelere gez, düzenledi. 9. başvuru çağrı döneminde kuruma proje sunarak hibe desteği almaya kazanan Çanakkale'nin Yenice ilçesindeki 3 milyon 500 bin TL proje tutarındaki Hamdibey Süt İşleme Tesisi, kapılarını yatımcılara açtı. Gezide, çeşitli kurumlardan temsilciler, ticaret odaları ve borsa temsilcileri ile kurumun hibe desteklerinden yararlanmak isteyen yatırımcılar yer aldı. Tesisi gezen katılımcılar hem TKDK'nın destekleri hem de tesisin özellikleri hakkında detaylı bilgi aldı.

İşletmenin ortaklarından Cahit Yıldırım yatırımcılara tesisin kısa hikayesini anlatırken, TKDK çalışanlarının her aşamada kendilerine destek olduğunu, doğru bir proje hazırlandığı takdirde hibe desteği almanın zor olmadığını söyledi. Proje kapsamında kendilerinin yaklaşık 1 milyon 800 bin TL hibe desteği almaya hak kazandıklarını söyleyen Yıldırım, herkesin bu desteklerden yararlanması gerektiğini ifade etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cahit Yıldırım Çanakkale Hamdibey Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title