Haberler

Yatırım ve İstihdam Fırsatlarını Anlattılar

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda iş dünyasına hizmet eden kurum ve kuruluşlar, Tirebolu ilçesinde iş adamları ile bir araya geldi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda iş dünyasına hizmet eden kurum ve kuruluşlar, Tirebolu ilçesinde iş adamları ile bir araya geldi.

Tirebolu Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte firma temsilcilerine danışmanlık masaları vasıtasıyla yatırım ve istihdam yardımları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Etkinliğe, Giresun'da faaliyet gösteren İŞKUR, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), KOSGEB, Elektronik İmza Hizmeti ve Giresun TSO'da hizmet veren birim temsilcileri katıldı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri başta olmak üzere bölgede faaliyet gösteren esnaflarında katıldığı bilgilendirme etkinliğine Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı da katıldı. Etkinliği değerlendiren Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, "Ticaret ve Sanayi Odası'nın hizmeti işletmelerin ayağına kadar getirmesi, devletimizin hibe ve kredi destekleri başta olmak üzere işçi desteklerini içeren bu etkinlik yararlı olacağını umut etmekteyim" dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise yaptığı konuşmada, "Bu etkinlik üyelerimizin talepleri doğrultusunda şekillendi. İlçelerde yer alan işletmelerin devlet kurumlarının destek ve imkanlarından daha fazla yararlanabilmeleri adına oluşturulmuştur. Bugün ülkemiz genelinde oluşturulan Milli İstihdam Seferberliği projesi yürütülmektedir. Giresun olarak bizde bu projeden faydalanmak,istihdama katkı sağlamak adına ilçe ilçe etkinlikler yapmaktayız. Üyelerimiz başta olmak üzere esnafımızdan bu destekler dolayısıyla pozitif geri dönüşler almaktayız" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Doğu Karadeniz Tirebolu Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title