Haberler

Yaşlılar Haftası

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Esentepe Mahallesi'nde yaşayan Fevzi Dudunalı'yı ziyaret eden Pehlivan, yaşlı insanların sadece Yaşlılar Haftası'nda değil, her zaman hatırlanıp ziyaret edilmesi gerektiğini belirterek, Körfez Belediyesi olarak ilçedeki yaşlıları sürekli ve düzenli olarak ziyaret ettiklerini söyledi.

Pehlivan, yaşlıların sıkıntılarına ortak olmaya çalıştıklarını vurgulayarak,

"Yaşlılarımıza gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, sağlıklı ömürler temenni ediyorum"dedi.

Daha sonra, Çamlıtepe Mahallesi'nde elektrik çarpmasından dolayı felç olan Mustafa Kurt'u ziyaret eden Pehlivan, Kurt'la sohbet ettikten sonra kendisine çeşitli hediyeler verdi. - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title