Haberler

Denizli'de Yaşlı Çiftin Hac Parası Çalındı

Güncelleme:

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşlı çiftin hacca gitmek için biriktirdiği altın ve paralar çalındı.

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşlı çiftin hacca gitmek için biriktirdiği altın ve paralar çalındı.

Honaz ilçesinde son aylarda artan hırsızlık olayları vatandaşları tedirgin ediyor. Son 3 ayda birçok eve girerek altın ve paraları çalan kişi ya da kişiler yakalanamazken, son olarak Haydar Mahallesi'nde oturan Resul-Nafiye Bilgi çiftinin evine hırsız girdi. Akşam saatlerinde evde kimsenin olmadığı bir anda eve giren kişi ya da kişiler, her yeri didik didik aradı. Evin altını sütüne getiren şahıslar, evde buldukları 21 cumhuriyet altını, 3 bebek altını ve bin 500 TL'yi alarak kayıplara karıştı. Eve gelen aile üyeleri evin alt üst olduğunu görünce büyük üzüntü yaşarken, polis ekipleri eve gelerek incelemelerde bulundu. Evde parmak izi arayan ekipler olayla ilgili çalışma başlattı.

Anne ve babasının olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadığını belirten Resul-Nafiye Bilgi çiftinin oğlu Halis Bilgi, "Annem el emeği patik, çorap gibi şeyler örüp satarak bu parasını biriktirmişti. Hacca gitmek için sıra bekliyorlardı. Bizlere yük olmamak için kendi paralarını biriktirirken, bu şahıslar paraları çaldılar. Çok üzüldük. Son zamanlarda bu olaylar çok arttı. Bir an önce bu şahısların yakalanmasını istiyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizli Honaz Hac Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title