Haberler

Yaşar Doğu'nun Evini Oğulları Ziyaret Etti

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Efsane Güreşçi Yaşar Doğu'nun oğulları Prof. Dr. Gazenfer Doğu ile Muzaffer Doğu, müze yapılmak için restore edilen babaları ünlü güreşçi Yaşar Doğu'nun büyüdüğü Emirli Mahallesi'ndeki evi ziyaret etti.

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Efsane Güreşçi Yaşar Doğu'nun oğulları Prof. Dr. Gazenfer Doğu ile Muzaffer Doğu, müze yapılmak için restore edilen babaları ünlü güreşçi Yaşar Doğu'nun büyüdüğü            Emirli Mahallesi'ndeki evi ziyaret etti.

Doğu kardeşlerin ev ziyaretlerine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Büyükşehir Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Şahin Eker, Kültür Daire Başkanı Necmi Çamaş, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ve Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız da katıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bu zamana kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında  Efsane Güreşçi Yaşar Doğu'nun oğulları Prof. Dr. Gazenfer ve Muzaffer Doğu kardeşlere bilgi verdi.

Kendilerine verilen bilgiden ve yapılan çalışmalardan dolayı Samsun Valiliğine, Büyükşehir ve Kavak Belediye Başkanlığı ile emeği geçen herkese teşekkür eden Doğu kardeşler, "Babamız Yaşar Doğu'nun büyüdüğü eski evin benzeri, büyük emekler harcanarak özenle restore edilmiş. Çok memnun olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Babamıza ait bizde bulunan tüm eşyaları teslim edeceğiz. Ev müze haline geldiğinde inanıyoruz ki burası turizm yönünden de olumlu yönde etkilenecek" dedi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu Muzaffer Doğu Yaşar Doğu Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title