Haberler

Karısını öldürüp intihar etmişti! Yaşlı çiftin ölümünün ardından trajedi çıktı

Güncelleme:

Giresun'da 86 yaşındaki eşi Fatma Sağlık'ı öldürdükten sonra intihar eden Ali Sağlık'ın bir süredir yatalak olan eşine baktığı, zamanla kendisinin de ilerleyen yaşı nedeniyle zayıf düştüğü, kimseye muhtaç olmamak için onu öldürüp intihar ettiği ortaya çıktı.

Giresun'un Alucra ilçesinde Fatma Sağlık (86) ile onu öldürüp aynı silahla intihar eden Ali Sağlık (85), son yolculuklarına uğurlandı. Ali Sağlık'ın bir süredir yatalak olan eşi Fatma Sağlık'a baktığı, kimseye muhtaç olmamak için onu öldürüp intihar ettiği iddia edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Hacıhasan köyünde meydana geldi. Ali Sağlık, eşi Fatma Sağlık'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti. 2018 yılında TRT'de yayınlanan 'Ömür Dediğin' adlı programa konuk olan çiftin cenazeleri, bugün köyde toprağa verildi.

Karısını öldürüp intihar etmişti! Yaşlı çiftin trajik ölümünün ardından trajedi çıktı

MAL VARLIKLARINI DEVLETE BAĞIŞLARMIŞLAR

Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar'ın kayınpederi ve kayınvalidesi olan 5 çocuk sahibi çiftin, 1 hafta önce bütün mal varlığını devlete bağışladığı ortaya çıktı.

Karısını öldürüp intihar etmişti! Yaşlı çiftin trajik ölümünün ardından trajedi çıktı

KİMSEYE MUHTAÇ OLMASIN DİYE YAPMIŞ

Ali Sağlık'ın bir süredir yatalak olan eşine baktığı, zamanla kendisinin de ilerleyen yaşı nedeniyle zayıf düştüğü, kimseye muhtaç olmamak için onu öldürüp, intiha ettiği öne sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Giresun 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (16)

SİNAN E:

ulan adam belediye başkanı olup kayınbabasına bakmadıysa ne diyim. vatandaşa bakar mı?

486
10
yanıtYanıtla
Zaky:

5 cocugunuz nerede peki? Cenazenize yuz bulup gelebildiler mi? Sehirde kim kime kim duma kapi komsunu tanimiyorsunda koyde nasil olur boyle yalnizlik..

371
9
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu gördüğünüz köyde bundan kırküç sene önce elektirik ve telefon yoktu evler çoğunlukla kerpiç toprak damlı idi o zamanlar insanlar ekin ve hayvancılıktan geçinemeyip buraları terkedip şehirlere yerleştiler kaçan kurtuldu şimdi varlıklı olanları buraları yazlık olarak kullanıyor denizden uzakta sivasa yakın şiranla tam sınırda bir köydür eskiler burada çok çile çektiler eski ismi ingölü köyüdür anadoluda bu kaderi paylaşmış yüzlerce köy vardır milletin efendisi köyleri terketti tarım bitti

258
14
yanıtYanıtla
Kenan Bey:

sivas nireeeeee giresun nire yaa

yanıt4
yanıt7
Aykut Mert:

sivasın şu şehrine yakın. arkadaş doğru söyluyor. giresun merkez in mesafesi şu şehrinden daha uzak bir yerde. ayrıca Alucra ilçesi çok eskilerden sivasa bağlı bir ilçe idi.

yanıt5
yanıt0
Demir Acer :

La birakin bakmamış da öldürmüş, madem o kadar seviyor kendisi doğal yolla ölünciye kadar bakardi, kadini pes etmiş ve öldürmüş, kart katil. Sevgi aşk karşındakine kiyamaz nokta.

32
95
yanıtYanıtla
Ramazan Cingöz:

Vaybe 5 çocuk var damat var damat belediye başkanı , adam ne kadar onurlu imiş eşini ne kadar çok seviyormuş Allah rahmet eylesin

75
18
yanıtYanıtla
Volkan:

Başkasını öldürmüs katil oldu büyük günah, kendisini de öldürüp daha büyük günah işlemiş. Cehenemde cayir cayir .. yazık etti kendine

18
17
yanıtYanıtla
krn zotr:

Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Diyen bir dinin mensupları olarak kötü haldeyiz. Şu ekonomi ile iyice dibe vurduk. Ayrıca memurlar da kurumlarda işini tam yapmalı yaşlılar derneği Kızılay ruh sağlığı il sağlık merkezleri STK lar. Özellikle STK larin desteklenmesi lazım. İntihara gelecek kadar çaresizse insanlar düşünmek lazım.

20
3
yanıtYanıtla
Demir Acer :

her karisina kocasina bakamayan bir birini katletsin ve ve burada yorum yazan cogunluk cinayeti tesvik edercesine sak sak tutsun katile ovguler yagdirsin, egitim sart diyorum nokta.

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title