Haberler

Uşak'ta takla atan araç sürücüsü hayatını kaybetti

Güncelleme:

Uşak'ın Banaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında takla atan aracın sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kontrolden çıkan otomobilin taklalar attı feci kaza kameralara yansıdı: 1 ölü

UŞAK - Uşak'ın Banaz ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü hayatını kaybetti. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Uşak'ın Banaz ilçesinde 31 Ağustos Mahallesi İbrahim Yıldız Caddesi'nde Yeşil Banaz Cami yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Özdemir idaresindeki 64 AAE 176 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla attı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak Banaz Devlet Hastanesine kaldırılan Özdemir daha sonra, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Özdemir kurtarılamadı. Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Banaz Uşak 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title