Haberler

Tarsus'ta 8. Kreş Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Tarsus Belediyesi, Fatih Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Bedrettin Sarpkaya Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ni hizmete açtı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, çocukların geleceği için Tarsus'a 8. kreşi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Tarsus Belediyesi, Fatih Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Bedrettin Sarpkaya Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ni hizmete açtı.

Çocukların geleceği için Tarsus'a 8. kreşi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Bugün 'Her Gün Bir Açılış' etkinliklerimizde bir kreşimizin daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu tür kreşler, eğitim yerleri, kurumlar, anaokulları belki de geleceğini göremediğimiz, bilmediğimiz çocuklarımızın canlı mesaj olduğunu gösterir bizlere. Onların yetişmesi sağlıklı birey olması için önemli olan kurumlardır. Bu tür kurumlarda önemli olan sağlıklı bireyleri yetiştirirken sağlıklı insanların öğretmenlerimizin de yetiştirilmesidir. Şu an 8. kreşimiz açılıyor. Bir ilçe belediyesinin yaptığı sekizinci kreş çok önemli bir adımdır. Hiç merak etmeyin her mahalleye kreş açılacak. Her mahallenin kreşi olacak. Çünkü kreş sadece çocuklarımızın geleceği için değil annelerinde rahatlaması için açıyoruz" dedi.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Tarsus'un il olması için çalıştıklarını ve halkının yanında olduğunu söyleyen Başkan Bozdoğan, şöyle devam etti:

"Bu kent il olduğunda ki mutlaka ama mutlaka il olacak ne Adana'dan ne Mersin'den ne Ankara'dan bu kente kimseyi karıştırmayacağız. Biz bize yeteriz, yeter ki bize gölge etmesinler. Hizmette dört yıl geçti. 25 yıllık MHP'nin iktidarda olduğu bir belediyede görevi devraldık. Herkesin canla başla bize yardımcı olması gerekirken kimi zaman kendi içimizden vurulduk. Ama hiç önemli değildi. Önemli olan neydi biliyor musunuz? Herkese karşı, dimdik dur, doğru olanı bildiğinden asla şaşma. Herkes gece gündüz çalıştı, çalışmaya devam edecek. Allahu-teala dolu ellere bakmıyor. Temiz ellere bakıyor. Allah'a çok şükür elimiz tertemiz. Biz bu yolda devam edeceğiz. Benim arkamda sadece halkım var. Ben halkımla yürürüm, gerisi hiç önemli değil."

Kaynak: ANKA / Yaşam

Tarsus Belediyesi Haluk Bozdoğan Bozdoğan Tarsus Fatih Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title