Haberler

Rengarenk çiçekler doğayı canlandırdı

Güncelleme:

Yozgat'ta ilkbahar yağışları ile birlikte yeşile bürünen doğa, rengarenk çiçeklerle canlandı. Güneşin yüzünü göstermesiyle gelincik, papatya, yonca ve hazeran çiçekleri tabiatı süsledi. Rengarenk tonlara bürünen doğada arıların da beslenme mesaisi başladı. Bozkırın ortasında mor, sarı, beyaz ve kırmızı renkteki çiçeklerle kaplanan tarlalar ve dağlar renk cümbüşüne döndü.

Rengarenk çiçekler doğayı canlandırdı

YOZGAT - Yozgat'ta ilkbahar yağışları ile birlikte yeşile bürünen doğa, rengarenk çiçeklerle canlandı.

Yozgat'ta ilkbahar mevsiminde yağışların artmasıyla canlanan doğa farklı tonlara büründü. Güneşin yüzünü göstermesiyle gelincik, papatya, yonca ve hazeran çiçekleri tabiatı süsledi. Rengarenk tonlara bürünen doğada arıların da beslenme mesaisi başladı.

Bozkırın ortasında mor, sarı, beyaz ve kırmızı renkteki çiçeklerle kaplanan tarlalar ve dağlar renk cümbüşüne döndü.

Güzel manzaraların oluşturduğu çiçekler, vatandaşların da ilgisini çekti. Rengarenk çiçekleri gören vatandaşlar, fotoğraf çekip renk cümbüşü arasında vakit geçirdi.

Yağışların ardından açan çiçekleri görmek için gelen Tuğba Kılıç, "İlkbahar mevsiminde Yozgat'ta bitki örtüsünün uyanmasıyla beraber çok farklı çiçek türlerinin olduğunu gördük. Bunları fotoğraflamak ve koleksiyon oluşturmak ilgimizi çekiyor. Böyle canlanmış bir doğa içerisinde bu kadar çeşitliliği görmek ve bu çiçeklerin arasında vakit geçirmek bizi çok mutlu ediyor." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yozgat Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title