Haberler

Pazaryeri ilçesinde kar yağışı etkili oldu

Güncelleme:

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde ve köylerinde beklenen kar yağışı sonucunda her yer beyaza büründü. Belediye ve İl Özel İdaresi ekipleri teyakkuzda bekliyor.

Bilecik'te ve ilçelerinde beklenen kar yağışı geçtiğimiz gün etkili olurken, Pazaryeri ilçesine bağlı köylerinde her taraf beyaza büründü.

Pazaryeri ilçesinde ve köylerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle belediyesi ve İl Özel İdaresine bağlı ekipleri teyakkuzda bekliyor. Pazaryeri'nin yüksek kesimlerinde dün gece başlayan kar yağışı sabah saatlerinde ilçe merkezinde de görüldü. Yüksek kesimlerde 20 santimetre olan kar yağışı sebebiyle Kaymakam Ahmed Tayyip Kahraman ilçede kapalı köy yolunun bulunmadığını belirtti.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl kar yağışı nedeniyle vatandaşların olumsuzluklardan etkilenmemeleri için İl Özel İdaresi ekiplerinin teyakkuz halinde beklediklerini aktarırken, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ise, ilçe merkezinde devam eden kar yağışı dolayısıyla vatandaşların karşılaştığı her türlü sorunları belediyeye iletmelerini istedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Pazaryeri Bilecik kar Hava Durumu Yerel Haberler Belediye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title