Haberler

Koreli Yoojin, kalbini Türk askeri Haluk'a kaptırdı 73 yıl sonra Türk ve Güney Korelileri bir araya getiren düğün

Güncelleme:

Güney Koreli Yoojin Ahn, İngilizce eğitiminde tanışıp kalbini kaptırdığı Türk askeri Haluk Kılınçer ile Türkiye'de dillere destan bir düğünle evlendi. 1950 Kore Savaşı'ndan 73 yıl sonra Türk ve Güney Koreli aileler düğün ile akraba oldu.

Koreli Yoojin, kalbini Türk askeri Haluk'a kaptırdı

73 yıl sonra Türk ve Güney Korelileri bir araya getiren düğün

AMASYA - Güney Koreli Yoojin Ahn, İngilizce eğitiminde tanışıp kalbini kaptırdığı Türk askeri Haluk Kılınçer ile Türkiye'de dillere destan bir düğünle evlendi.

Biyomedikal mühendisi Yoojin Ahn, internette İngilizce eğitiminde Astsubay Haluk Kılınçer ile tanıştı. Arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili durumu aileleriyle paylaştı. Güney Kore'ye giden Haluk Kılınçer, evlilik teklifine "Evet" cevabını veren Yoojin Ahn'ı ailesinden istedi.

Genç çiftin düğünleri damadın baba ocağı Amasya'da bir otelde Türk geleneklerine göre yapıldı. Dans edip pasta kesen çift daha sonra mutluluklarını paylaşanlarla birlikte müzik eşliğinde oynayarak eğlendi.

"Türkiye kardeş ülke"

Kızının bir Türk ile evlenmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten Yehwan Ahn, "Kızım, kardeş ülke Türkiye'de evlendiği için çok mutluyum" dedi. Konuşmasının sonunda duygulanan Ahn, konukların önünde saygıyla eğildi.

Damadın kardeşi Zeynep Hande Kılınçer de, "Amasya'nın Koreli bir gelini oldu. Yeni akrabalarımız çok cana yakınlar. Oynamayı seviyorlar. Yabancılık çekmediler" diye konuştu.

1950 Kore Savaşı'ndan 73 yıl sonra Türk ve Güney Koreli aileler düğün ile akraba oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Türkiye Destan Kore Yaşam Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title