Haberler

Kayseri'de Geleneksel Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali düzenlendi

Güncelleme:

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Akkışla Geleneksel Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali'ne katıldı. Festivale, AK Parti Kayseri milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Sayın Bayar Özsoy, Akkışla Kaymakamı Salih Kartal, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Akkışla Geleneksel Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali'ne katıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Akkışla ilçesinde düzenlenen festivale katılan Vali Çiçek, buradaki coşku, birlik ve beraberliği görmenin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Büyükkılıç da her yaş grubu ile el ele, gönül gönüle vererek bir araya geldiklerini kaydetti.

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ise bu kültürü geleneksel hale getirip, yaşatmaya çalıştıklarını aktardı.

Festivale, AK Parti Kayseri milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Sayın Bayar Özsoy, Akkışla Kaymakamı Salih Kartal, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yaşam

Memduh Büyükkılıç Sayın Bayar Özsoy Şaban Çopuroğlu Gökmen Çiçek AK Parti Akkışla Kayseri Fatih Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title