Haberler

Kağıthane'de Gültepe-Telsizler-Ortabayır Kapalı Otoparkı ve Pazaryeri Açıldı

Güncelleme:

Kağıthane Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Gültepe-Telsizler-Ortabayır Kapalı Otoparkı ve Pazaryeri'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, otopark kapasitesinin artırıldığını ve 10 dönümlük araziye Millet Kıraathanesi'nin hizmete sunulduğunu belirtti.

- Kağıthane'de 440 araçlık kapalı otopark ve pazaryeri açıldı

İSTANBUL - Kağıthane Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kağıthane'de Gültepe-Telsizler-Ortabayır Kapalı Otoparkı ve Pazaryerinin açılışı gerçekleştirildi. 440 araçlık kapalı otopark alanın haricinde 10 dönümlük arazi ve 10 bin kitaba sahip olan Millet Kıraathanesi, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kağıthane Belediyesi tarafından Esbi Belediye Caddesinde yapılan 440 araç kapasiteli Gültepe-Telsizler-Ortabayır Kapalı Otoparkı ve Pazaryerinin açılışı gerçekleştirildi. Programa, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, ilçe meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta davetlilere hitap eden Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Buranın bir geçmişi var. Bu bölgede özellikle 1 metrekare boş alanımız yoktu. Boş alan bulma şansımızda yoktu. Bu bölgede komşularımız otopark problemlerini dile getiriyordu. Bir çok mahallemizde otoparklarımız var. Otopark kapasitesini yüzde yaklaşık 90'a yakın arttırdık. 5 yılda bütün otopark kapasitemizi neredeyse yüzde 100 arttırmış olduk. Geçtiğimiz aylarda Hürriyet mahallesinde otoparkımızı açtık. Açık otoparklarımız var. Burası da bizim yaklaşık 440 araç kapasiteli otoparkımız. Bu otoparkı istesek 6 kata kadar çıkartıp 650 kapasiteye çıkarabilirdik. Ama mahallemize hizmet etsin dedik. Burada 1 metrekare alan bulamazken şu anda 25 bin metrekare inşaat alanını vatandaşımızın hizmetine açmış oluyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve beraberindeki heyet daha sonra otoparkı gezerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mevlüt Öztekin Pazaryeri Kağıthane Gültepe Yerel Haberler Belediye Yerel Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title