Haberler

Kadıköy Uzunçayır'da İki Metrobüs Çarpıştı

Güncelleme:

Kadıköy Uzunçayır'da meydana gelen kaza sonucu 3 yolcu yaralandı ve trafikte aksama yaşandı. Kazanın ardından seferler normale döndü.

KADIKÖY Uzunçayır'da iki metrobüs çarpıştı. Kazada 3 yolcu yaralanırken, trafikte aksama yaşandı ve uzun otobüs kuyrukları oluştu. Çalışmaların ardından seferler normale döndü.

Avcılar Söğütlüçeşme seferini yapan iki metrobüs Uzunçayır mevkiinde saat 07.50 sıralarında çarpıştı. İddiaya göre iki metrobüsün karıştığı kaza sonrası, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan üç kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Kaza sonrasında, metrobüs seferleri tek şeritten verildi. Kazanın ardından uzun otobüs kuyrukları oluştu, istasyonlarda da yolcu yoğunluğu yaşandı.1 saat süren çalışmaların ardından seferler normale döndü.

Polisin kaza ile ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kadıköy Polis Kaza Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title