Haberler

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Kur'an kursuna devam eden öğrencilere yüzme havuzunda ikramlarda bulundu

Güncelleme:

İnhisar İlçe Müftülüğü ile İnhisar Belediyesi, Kur'an kursuna devam eden öğrencileri Mihalgazi'ye yüzme havuzuna götürdü. Belediye Başkanı Mehmet Kepez, öğrencilere lahmacun ve ayran ikram etti.

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Kur'an kursuna devam eden öğrencileri yüzme havuzuna götürerek ikramlarda bulundu.

İnhisar İlçe Müftülüğü ile İnhisar Belediyesi Kur'an kevam eden öğrencileri komşu ilçe olan Mihalgazi'ye yüzme havuzuna götürdü. İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, öğrencilere havuzda lahmacun ve ayran ikram etti. Bu durumdan çok memnun kalan öğrenciler ise teşekkürlerini eksik etmedi.

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez "Bu sıcak yaz günlerinde Kur'an öğrenmeye gelen bütün öğrencilere teşekkür ediyorum. Peygamber Efendimizin şu hadisini sizlerle paylaşmak istiyorum. "Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve Onu öğreten kimsedir." Siz öğreniyorsunuz, hocalarımız size öğretiyor,biz de sizi seviyoruz. Sağlıklı ve huzurlu nice güzel günler dileğimizle" sözlerinde bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Kepez Mihalgazi İnhisar Kepez Belediye Eğitim Yaşam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title