Haberler

İnegöl'de av tüfeğiyle vurulan köpeğin yavruları bulundu

Güncelleme:

İnegöl ilçesinde av tüfeğiyle vurulan bir sokak köpeğinin 4 yavrusu hayvanseverler tarafından bulundu. Yavrular, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon merkezi ekiplerine teslim edildi.

BURSA'nın İnegöl ilçesinde kimliği henüz belirsiz kişi ya da kişiler tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen bir sokak köpeğinin 4 yavrusu hayvanseverler tarafından bulundu. İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon merkezi ekiplerine teslim edilen yavrular korumaya alındı.

Olay, önceki gün saat 21.00 sıralarında Mesudiye Mahallesinde meydana geldi. Ekili arazide henüz kimliği belirsiz 2 kişinin av tüfeği ile ateş ettiğini gören mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekibi sevk edilirken, kimliği belirsiz şüpheliler olay yerinden kaçtı. Çevrede inceleme yapan polis ekipleri, tarlada bir sokak köpeğinin hareketsiz şekilde yattığını gördü. Polis ekipleri bölgede inceleme yaparken durumu İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Çok sayıda saçmanın isabet etmesiyle öldüğü belirlenen köpek, otopsi yapılmak üzere İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Uludağ Üniversitesi Hayvan Hastanesine götürüldü.

HAYVANSEVERLERCE BULUNAN 4 YAVRU KORUMAYA ALINDI

İnegöl Kent Konseyi Sokak Hayvanları Çalışma Grubu Başkanı Şebnem Erkan ve beraberindeki 4 kişilik hayvansever ekibi, yeni doğum yaptığı belirlenen köpeğin yavrularını bulmak için sabah saatlerinde çalışma başlattı. Olay yerinden yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulunan çalılık alandan köpek sesleri gelmesi üzerine çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran hayvanseverler 4 yavru köpeği buldu. Kısa sürelik çalışmanın ardından bulundukları yerden kurtarılan köpek yavruları İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon merkezi ekiplerine teslim edildi. Arama çalışmaları sırasında ayrıca av fişeği kartuşu bulan hayvanseverler durumu polis ekiplerine bildirdi. Fişeği olay yerinden alan polis ekipleri, ateş eden şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışmasını sürdürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

İnegöl Belediyesi İnegöl Yaşam Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title