Haberler

Gazi şehir, Yeşilçam şarkılarıyla nostaljik bir havaya büründü

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından dinleyicileri eski zamanlara götürecek nostalji dolu Yeşilçam şarkıları Gaziantep'te yankılandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından dinleyicileri eski zamanlara götürecek nostalji dolu Yeşilçam şarkıları Gaziantep'te yankılandı. Konserin solist sanatçıları Belkıs Özener ve Çiğdem Gürdal'dı.

Gazi şehirlileri Yeşilçam Film kuşaklarının eşsiz film müzikleriyle yeniden buluşturmak, vatandaşlara nostaljik bir konser yaşatmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığınca hayata geçirilen "Ustalara Saygı-Yeşilçam Şarkıları Konseri" adlı etkinlik, Masal Parkı'nda müzikseverlerle buluşturuldu. Konserde Yeşilçam filmlerinin şarkıları seslendirildi. Şarkılara zaman zaman dinleyiciler de eşlik etti. Söylenen şarkılar, dinleyenleri filmlerin çekildiği yıllara götürdü. Konserde sanatçıların ve orkestranın performansı katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Solist sanatçı Çiğdem Gürdal, Gaziantep'te konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Bu kıymetli organizasyonunda siz saygıdeğer sanatseverlerle karşı karşıya olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

Yeşilçam'ın hafızalara kazınan seslerinden Belkıs Özener ise "Değerli Gaziantepliler, değerli dinleyenlerim. Yıllarca beni sinemadan dinlediniz. Şimdi karşınızdayım. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum ve ayrı ayrı kucaklıyorum." diyerek dinleyicileri selamladı.

Unutulmaz Yeşilçam şarkıları

Akıcı bir senaryoyla sahneye konmuş olan "Ustalara Saygı-Yeşilçam Şarkıları Konseri", içeriğinde Türk sinema tarihine damga vurmuş, film müziklerinden elit bir seçkiyi barındırdı. Oluşturulan repertuar ait olduğu filmlerle paralel geçkiler yaparak dinleyiciye görsel ve işitsel bir ziyafet sundu.

Müzikli Yeşilçam filmlerinin büyük çoğunluğuna sesi ile hayat vermiş Belkıs Özener ve günümüz ses sanatçıları arasında müstesna bir yeri olan Çiğdem Gürdal, bir televizyon programı titizliğiyle hazırlanan etkileyici bir konserle bir araya geldi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gaziantep Haberler

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (1)

Celal Erdem:

Gaziantep'e sevgiler, saygılar. Şu sıralarda; sayın Yaşar Aladağ'ın ''Ayıntap'ın Kuvvacıları'' kitabını okumaktayım. Kahraman Antep'lilerin inanılmaz mücadele azmi, namusuna, iffetine, dinine , imanına tüm yokluklara rağmen sahip oluşu. Takdir, şükran, minnetle yeni nesle okullarda anlatılmalıdır. Kurtuluş savaşında can siperane, mücadele eden kahraman Antep Halkına (kadını ve eri ile) Şahin beye, Kılıç Ali'ye, Özdemir beye, çocuk kahramanlar Mehmet ile İsmail'e, Aslan bey şükran.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title