Haberler

Fedakar Kadın, Yardım Ettikçe Mutlu Oluyor

Kızılay Muş Şubesinde gönüllü olarak çalışan Dilek Şengül, hem ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor hem de engelli torunu Melek Şengül’e bakıyor.

Kızılay Muş Şubesinde gönüllü olarak çalışan Dilek Şengül, hem ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor hem de engelli torunu Melek Şengül'e bakıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü ihtiyaç sahibi ailelere ve torununa ayıran Dilek Şengül, Kızılay Muş Şubesinde gönüllü olarak çalışıyor. Gününü ihtiyaç sahibi ailelere yardım ederek geçiren 3 çocuk annesi Şengül, Kızılay binasında saatlerce ihtiyaç sahibi kadınlara yardım götürebilmek için çalışıyor.

Evli ve 3 çocuk annesi olan Dilek Şengül, mağdur ailelere giysi, erzak ve giyecek gibi yardım götürdüklerini söyledi. 2 yıldır Kızılay Kadın Kollarında gönüllü olarak çalıştığını hatırlatan Şengül, "Mağdur, hasta bir aile duyduğum zaman onları gidip birebir görüyorum. Hastanelerde falan mağdur aile duyduğumuz zaman yardıma gitmeye çalışıyoruz. Genellikle öğlene kadar evdeki işlerimi halletmeye çalışıyorum. Vakit bulduğum kadarıyla da buraya geliyorum. Torunumla daha fazla bir mücadele veriyorum, engelli olduğu için. Elimden geldiğince böyle sosyal aktivitelere katılmaya çalışıyorum. İstiyoruz ki böyle güzel faaliyetlerde bayanlarımızla hep beraber olalım, yardım edelim. Gerektiği zaman işimizi bile bırakıp sırf buraya yardım etmek için gece saat 01.00-02.00'ye kadar çalıştığımız günler oldu. Sırf ihtiyaç sahibi aileleri mutlu etmek için geç saatlere kadar çalışıyoruz. İnşallah onların duasını aldığımız süre içerisinde Kadınlar Günü'nde hep böyle faaliyetlerimiz olacak. Tabi ki bir günlük değil her zaman böyle olacak" dedi.

Kızılay Muş Kadın Kolları Başkanı Dilek Ağa da Dilek Şengül'ün çok fedakar bir kadın olduğunu ve her zaman kendisine bir görev verildiğinde seve seve yaptığını söyledi. Ağa, engelli torununa bakmanın yerine onun herkese yardım etmeyi kendisine bir görev addettiğini belirtti.

Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç ise Dilek Şengül'ün hem kadın kollarında faaliyet gösterdiğini hem kendi kazancından gittikleri ev ziyaretlerinde ihtiyaç sahiplerine katkı sağlayıp bağışlarda bulunduğunu kaydetti. 3 okuyan çocuğu ve bir de engelli torunu olduğunu belirten Koç, ağır sorumluluğu olmasına rağmen sosyal faaliyetlerden geri kalmadığını, kendisinin örnek bir kadın olduğunu söyledi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cengiz Koç Kızılay Muş Yaşam Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title