Haberler

Düzceli Balıkçılar Av Yasağını Balık Ekmek Dağıtarak Kutladı

Güncelleme:

Düzceli balıkçılar, 1 Eylül'de bitecek olan av yasağını balık ekmek dağıtıp horon oynayarak kutladı. Yeni sezon için açılış töreni düzenlendi ve Düzce protokolü de programa katıldı.

Av sezonu horonla başladı

DÜZCE - Düzceli balıkçılar, 1 Eylül'de bitecek olan av yasağını balık ekmek dağıtıp, horon oynayarakkutladı.

Ege, Akdeniz ve Karadeniz'de endüstriyel avcılık yapılan balıkçı gemileri için 15 Nisan'da başlayan av yasağı, bugün saat 00.00 itibarıyla bitiyor. Yeni sezon için balıkçılar, yasak döneminde ağlarını ve teknelerini tamir etti. 'Vira bismillah' diyecek olan Düzceli balıkçılar, yeni sezon için açılış töreni düzenledi. Programa Düzce protokolü de yoğun ilgi gösterdi. Düzce Valisi Selçuk Aslan, Milletvekili Ercan Öztürk, Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun balıkçıların açılış programına katılarak, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

"Büyükşehirlere Akçakoca limanı üzerinden transfer yapılmakta"

Yeni sezon açılışına katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, " Bugün özlediğimiz bir heyecanı yeniden başlattığımız bir gündeyiz. Denizlerimizde sürdürülebilirliği sağlamak adına 15 Nisan - 1 Eylül arasında denizlerde avcılık yapmaya bir mola veriyoruz. Deniz canlılarının sürdürülebilmesi için bu elzem olan bir tedbirdir. 5 aylık süre içerisinde balıkçılar denizi özledi. Tüketicilerde sofralarda taze balığı özledi. Bu hasret bugün bitiyor ve 15 Nisana kadar sürecek. Karadenizin bereketi ile bizlere sunduğu nimetleri büyükşehirlere Akçakoca limanı üzerinden transfer edilmekte. Kazasız belasız bol bereketli bir av sezonu olsun diyelim. Rastgele diyelim vira bismillah diyelim" ifadelerini kullandı.

Düzceli Balıkçılar açıklamanın ardından halka 1 ton ekmek arası balık dağıtırken, horon teperek yeni sezona başladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ekmek Eylül Düzce Yaşam Güncel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title