Haberler

Duvara kumbara yaptı, 1 yılda tam 2 bin 338 lira para biriktirdi

Güncelleme:

Antalya'da para biriktirmek için duvara kumbara yapan ev sahibi pes dedirtti. Evin içinde alçıpandan yaptığı duvarı para atabilecek kadar kesen ve arkasını boş bırakan ev sahibi, 1 yılda tam 2 bin 338 lira para biriktirdi. Duvarın kırılıp paranın çıkarılmasının maliyeti ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir evde yaşan ve isminin açıklanmasını istemeyen adam evin bir odasının duvarına 3 santim genişliğinde enlemesine delik açtı. Bir yıl boyunca eline geçen madeni ve bozuk kağıt paraları buraya dolduran adam kumbarayı boşalttığı anları kaydetti ve sosyal medyada paylaştı.

DUVARI ÇEKİÇLE KIRIP PARALARI ÇIKARDI

Duvarın üzerinde bozuk ve kağıt para girebilecek kadar kesik bırakan ev sahibi, eline aldığı bir çekiçle enlemesine kestiği alanın arkasına denk gelen bölümünü çekiçle kırdı. Elini içeri sokabilecek kadar alanı kıran adam, daha sonra duvarın arkasındaki madeni ve kağıt paralara ulaştı.

ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALDI

Duvarın arkasındaki paraların bir plastik sepete boşaltılması da ev sahibi tarafından saniye saniye kaydedildi. Duvarı çekiçle kırdığı anlar, içerdeki paralar ve parayı plastik sepete boşalttığı anları cep telefonuyla çekip sosyal medyada paylaşan adamın duvardan kumbarası çok sayıda beğeni aldı.

Kumbara yaptığı duvarı kırıp parayı çıkarmasının maliyeti ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Antalya Kepez Yaşam Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Bakmadan Geçme

25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son seçim anketi! Bu Pazar seçim olsa kim kazanır? İşte son seçim anketi sonucu! Alık ne demek? Alık anlamı ne? İban ihbar ikramiyesi ne kadar, kaç TL?
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500

Yorumlar (16)

ALÇIPANCI:

Kardeş alçıpanın teki 25 tl, alçı da 15 tl falan, boş konuşmayın o duvarı yapmak çok maliyetli değilll

51
5
yanıtYanıtla
ali:

1 yılda 2 kere zarar etmiş 1. enfilasyon 2. duvar parası

48
4
yanıtYanıtla
velii:

3 senın yorumuna maruz kalmış ley le lee

yanıt0
yanıt0
KUZEN:

Maliyet bir şey değil de. Böyle ucuz şovlara ne gerek var. Adam gibi kumbara yap işte. . Maksat izlenme sayısı. .

33
1
yanıtYanıtla
Yorumcu:

La koskoca 2 yilda bunu mu biriktirdin, duvar tamiri bu paranin 2 kati. Sen en iyisi birdahasina akil biriktir la.

17
3
yanıtYanıtla
Haydar:

Bu çok güzeldi

yanıt3
yanıt0
Haydar:

Beyin bedava

14
2
yanıtYanıtla
Hapis:

Bu kişiyi beynini düzgün kullanmadığı için hapse atmak lazım

11
2
yanıtYanıtla
ceto:

üst kat komsum benim cimri bir insandir kendisi LOKUM luk durum yok abiler . . . antalya civari ev ariyorum ilgili arkadaslar yazsin lütfn calismiyorum isim gücüm yok gezmeyi tozmayi seven adamim . . . . evin kirasi 400 tl yi gecmememli . . . . saygilar

2
11
yanıtYanıtla
ev sahibi:

sana 2400 ev veririm

yanıt2
yanıt1
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title