Haberler

Çay bahçesindeki antika mezadı ilgi gördü

Güncelleme:

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen antika mezadı, çay bahçesinde yüzlerce eski eşyanın alınıp satılmasıyla büyük ilgi gördü. Mezatta dostluklar kurulurken, antika severler bir araya geldi.

Çay bahçesindeki antika mezadı ilgi gördü

BALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde 3 yıldır devam eden eski eşya mezadı, antika severleri buluşturuyor. Şehit Turhan Bayraktar Parkı içindeki çay bahçesinde düzenlenen mezatta yüzlerce eski eşya alınıp satılırken, dostluklar kuruluyor.

Burhaniye'de düzenlenen antika mezadı büyük ilgi gördü. Kış aylarında kapalı mekanda düzenlenen mezat, yazın gelmesiyle birlikte çay bahçesine taşındı. Hatice Erdem'in öncülüğünde düzenlenen mezatta, eski yemek tabaklarından duvar saatlerine, halılara kadar yüzlerce eşya alınıp satılıyor. Çay bahçesinde toplanan vatandaşlar antika alıp satarken, dostluklar da pekişiyor.

Antika mezatlarının ilgi gördüğünü anlatan Hatice Erdem, "Bugün mezadımızın 87'ncisini gerçekleştiriyoruz. Halkımıza biraz daha yardımcı olabilmek adına antika severleri buluşturmak adına 3 yıldır başlattığımız bir şey bu. Halk bayağı bir ilgi gösteriyor. Buralardan da çok eski eşyalar çıktığı için insanlar hem satıyorlar, hem alıyorlar, hem eğleniyorlar. Bir sosyal etkinlik gibi düşündük buna başlarken. Ama iyi de yapmışız. Güzel şeyler oluyor. İnsanlar kaynaşıyor. Güzel satışlar oluyor. Güzel dostluklar kurduk" dedi.

Aytaç Korkmaz da, "Uzun zamandır antikadan uzaktık. Tekrar mezatlara geri döndük. Alıyoruz, satıyoruz. Çok ilginç ürünler çıkabiliyor. Burhaniye antika mezadına muhakkak gelmeniz lazım. Hiç ummadığımız şeylerle karşılaşabilirsiniz" diye konuştu.

Adnan Çetin ise, "Burada antika sever arkadaşlarla bir araya geliyoruz. Bizim için hobimizi devam ettirmenin bir yolu oldu. Hem de keyifli zaman geçirmenin bir yolu oldu. Her hafta Cuma günleri buradayız. Arkadaşlarla bir araya geliyoruz. Çok değişik ürenler, güzel ürünler buluyoruz. İşte geçmişimizi anlatan dokunmamızı sağlayan yeni ürünler buluyoruz. Bu işi kendimize hobi edindik. Meslek edindik. Herkesi de davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Balıkesir Çay Yaşam Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

title