Haberler

Bozüyük'te Engelliler Haftası programı düzenlendi

Güncelleme:

Bozüyük'te Şehit Zafer İpek Özel Eğitim İlkokulu-Ortaokulu ve Meslek Okulu ile Bozüyük Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen Engelliler Haftası programı yoğun ilgi gördü. Programda dans gösterileri, şarkı sunumları, video gösterimi ve ritm gösterisi yer aldı.

Bozüyük'te Şehit Zafer İpek Özel Eğitim İlkokulu-Ortaokulu ve Meslek Okulu ile Bozüyük Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen program, yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karasu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Alper Soner Serin, Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Okul Müdürü Faruk Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

"Toplumun önemli bir parçasını oluşturan engellilerin sorunlarının gündeme getirildiği hayata onların penceresinden bakılarak farkındalık oluşturulmaya çalışılan önemli bir haftadır. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir.

Yaşama sevinciyle hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece 1 gün değil, her gün yanlarında olmalıyız. Unutmayın engelli olmak sorun değil, engelliye engel olmak sorundur."

Okul Müdürü Aydın'ın konuşmasının ardından öğrenciler hazırlamış oldukları birbirinden renkli dans gösterilerini büyük bir heyecanla sahneledi. Programda ayrıca şarkı sunumları, öğrencilerin hazırladığı video gösterimi ve ritm gösterisi yer aldı.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Engelliler Haftası Zafer İpek Bozüyük Yaşam Haberler

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

LGS'de çıkan soru davalık oldu: Ya cevabı değiştirsinler ya da iptal etsinler

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Bakmadan Geçme

Survivor FİNAL CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Survivor CANLI izle! 13 Haziran Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Dota 2 çöktü mü? Dota 2 problem mi var 13 Haziran Perşembe? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kim? Recep İvedik 6 filmi konusu, oyuncuları ve Recep İvedik 6 özeti! Recep İvedik 6 ne zaman, nerede çekildi? Hangi ülkede çekilmiştir? Kenya mı Türkiye mi? Recep İvedik 6 filmi hangi ülkede ve şehirde geçiyor? #129300 Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 13 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ayın Düşüşü filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ayın Düşüşü filmi ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Şırnak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Karne günü okula serbest kıyafet mi, üniformalı mı gidilecek? Sivil kıyafetle gidilebilir mi? Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Sivas bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

Yaşlı adam, kızını ve torununu kurşun yağmuruna tutarak katletti

title