Haberler

    Bgc'den İha'ya İki Ödül

    İhlas Haber Ajansı YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: >=====================================================Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak organize edilen BGC 2016 Başarı Ödülleri Yarışmasında İHA iki ayrı ödül birden kazandı.

    İhlas Haber Ajansı YouTube Kanalına Abone Olmak İçin:

    >

    =====================================================

    Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından geleneksel olarak organize edilen BGC 2016 Başarı Ödülleri Yarışmasında İHA iki ayrı ödül birden kazandı. İhlas Haber Ajansı Bursa muhabiri Abdullah Çibir, televizyon görüntü dalında "Boğaya Karate Yapan Adam" adlı eseriyle en iyi görüntü ödülünü alırken, Burak Türker ise "Tavukların Efendisi" isimli çalışmasıyla fotoğraf dalında ödüle layık görüldü. 2016'da hayatlarını kaybeden BGC üyeleri Erhan Tamiş ve Yunus Hakan Güler adına organize edilen yarışmanın ödül töreninde konuşan BGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, "Özellikle genç meslektaşlarımızın mesleki başarılarının ödüllendirilmesini içeren yarışmamız, bu yıl 18 dalda organize edildi. Yarışmamıza 97 meslektaşımız 163 eserle aday oldu. Jüri üyelerimizin değerlendirmesi sonucu 16 eser başarı ödülü, 18 eser de mansiyon kazandı" dedi.

    Konuşmasında basının ve basın çalışanlarının sorunlarına değinen BGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, şöyle devam etti:

    "Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda 2. defa genel başkanlığına seçildiğim Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak, temsil ettiğimiz 8 federasyon, 93 gazeteciler cemiyeti ve yaklaşık 20 bin meslektaşımızın sorunlarını her platformda dile getirerek çözüm arıyoruz.

    Ülkemiz, basın/medya alanında kapsamlı bir değişime, yenilenmeye ihtiyaç duymaktadır. Özgürlüklerden çalışma koşullarına, mesleki düzenleme zorunluluğundan Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Basın İlan Kurumu'nda yeniden yapılanmaya kadar bir dizi yenilik, geniş katılımlı çalıştaylar dizisi ile belirlenmeli ve uygulanmaya konulmalıdır. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak mesleğimizin onurunu hak ettiği yere getirinceye ve başta basın özgürlüğü olmak üzere sorunlarımıza kalıcı çözüm yolları üretinceye kadar durmayacağız, omuz omuza vererek çalışacağız. Halkın haber alma özgürlüğü doğrultusunda fedakarca görev yapan meslektaşlarımıza her platformda sahip çıkacağız, destekleyeceğiz" dedi.

    Kolaylı'nın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, 70. yılını kutlayan Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin, Bursa'ya ve Bursa basınına önemli katkıda bulunduğuna dikkat çekti. BGC'nin Türkiye'ye örnek olacak çalışmalara imza attığını ve Bursa'nın en önemli güçlerinden biri olduğunu vurgulayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuşmasını şöyle sürdürdü:

    "Bursa hepimizin göz bebeği, hepimiz Bursa için çalışıyor, Bursa için üretiyoruz. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı da Bursa'nın en önemli değerlerinden. Nuri Kolaylı, Türkiye genelinde 20 bin gazeteciyi temsil eden Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun 2. defa genel başkanlığına seçilerek Bursa'nın gücünü gösterdi." Bursa'nın yaşanabilir, sağlıklı bir kent olması, kalite kenti ve üretim kenti olması için siyasi parti ayırımı yapmaksızın çalıştıklarını vurgulayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil aramızda. Bursa'da foto finiş etkinliğini yıllar önce onunla başlattık, günümüzde yine onunla Sağlık Müzesini yapıyoruz. Bursa için el birliğiyle çalışıyoruz" dedi.

    =====================================================

    İhlas Haber Ajansı Resmi Web Sitesi

    >

    İhlas Haber Ajansı Sosyal Medya Adresleri

    >

    >

    >

    >

    İhlas Haber Ajansı hakkında

    İhlas Haber Ajansı'na ulaşmak için

    >

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İhlas Haber Ajansı Recep Altepe Yaşam Haberler

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Bakmadan Geçme

    16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title