Haberler

Bebek Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler Ortaya Çıktı

Düzce’de özel bir hastane tarafından bebek emekleme yarışması düzenlendi.

Düzce'de özel bir hastane tarafından bebek emekleme yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan bebekler ile anne ve babaları yarışma esnasında ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldular.

Bazı bebekler bitişte anne ve babalarını görünce başlangıç noktasına geri döndü bazı bebekler ise diğer bebekleri görünce yarışmayı unuttu. Anne ve babalar ise bebeklerini bitişe getirtebilmek için bitmiş su şişelerinden ıslak mendil kutularına kadar birçok eşyadan yardım aldı.

Düzce'de bir alışveriş merkezinde Özel bir hastanenin Çocuk Hastalıkları Bölümü tarafından bebek emekleme yarışması düzenlendi. Toplam 48 bebeğin katıldığı yarışmada ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bebeklerini başlangıç çizgisine bırakan anne ve babalar bebeklerini bitiş çizgisine getirtebilmek için çok caba harcadılar. Bazı anne ve babalar bebeklerinin yarışmayı bitirmesi için bitmiş su şişelerinden, ıslak mendil ambalajlarından ve balonlardan faydalandılar. Bitiş çizgisinde bebeklerinin birinci gelmesi için yoğun çaba harcayan anne ve babalar zaman zaman birbirlerini ezdiler. 8 grupta yapılan yarışmanın ardından gruplarında birinci olan bebekler ise birinci olabilmek için yarıştığı emekleme yarışmasında bitiş çizgisine gelen bazı bebekler, anne ve babalarını heyecanlı görünce yarışma alanına geri döndü, bazı bebekler ise yarışmayı unutarak parkurda emekleyen diğer bebeklerin yanlarına gitti. Bu esnada ise anne ve babalar yarışma parkuruna girdi ve bebeklerini iterek bitiş çizgisine döndürmeye çalıştılar.

Yarışma sonunda emekleme çağındaki bebeklerden Çınar Ege Albayrak birinci, Hamza Cömert ikinci ve Ali poyraz Çilingir 3, oldu. Dereceye giren bebeklere madalya verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Düzce Bebek Yaşam Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title