Haberler

Bilecik'te 300 Kilo Ağırlığında Domuzu Vuran Avcılar Şaşkına Döndü

Güncelleme:

Bilecik'te kendi aralarında yarışa giren avcılar, 300 kilo ağırlığında domuzu vurdu. Domuzu vuran avcılar dahi, ağırlığı karşısında şaşkına döndü.

Bozüyük'te av sezonunun başlamasıyla yaban domuzlarının peşine düşen avcılar kendi aralarında en büyük domuzu vurabilme yarışına girdiler.

300 KİLO AĞIRLIĞINDA

Hafta sonu Hamidiye Köyü kırsalında buluşan Hamidiye ve Kurtköylü avcılar ile birlikte Bursa'dan gelen misafir avcılar, Hamidiye köyü ormanlık alanında avlanarak hafta sonlarını değerlendirdiler. Hamidiye köyü Karıncalı mevkiinde vurulan ve yaklaşık 300 kilo ağırlığında olduğu iddia edilen domuz, avcıları heyecanlandırdı.

''BU DOMUZU, BU SENENİN BOĞASI OLARAK GÖRÜYORUZ''

Av köpeklerini de yaralayan domuzu görünce çok heyecanlandıklarını belirten avcılar; "Hamidiye köyü Karıncalı mevkiinde vurduğumuz domuz rekorları kırıyor. Ortalama 300 kilo olan domuzu görünce hem şaşırdık hem de sezonun en büyük domuzunu vurduğumuz düşüncesiyle çok heyecanlandık. Biz bu domuzu bu senenin boğası olarak görüyoruz" şeklinde konuştular.

İşte 300 kiloluk domuzun görüntüsü:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Karıncalı Hamidiye Bozüyük Komik - İlginç Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title