Haberler

Akyaka'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yılı Muğla'nın dünyaca ünlü tatil beldesi Akyaka'da Azmak turu yapan teknelerde de coşkuyla kutlandı.

- Akyaka'da Azmak tekne turunda 29 Ekim kutlaması

MUĞLA - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yılı Muğla'nın dünyaca ünlü tatil beldesi Akyaka'da Azmak turu yapan teknelerde de coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yıldönümü etkinlikleri karada, denizde ve havada düzenlenen etkinlikler ile devam ediyor. Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlama etkinliğine Ula'nın skin kent unvanlı Akyaka mahallesinde tekne turu düzenleyen tekneciler de Azmak turunda kutladı.

Akyaka'ya Kadın azmağında tekne turu yapmak için gelen vatandaşlar teknelerdeki Türk Bayrakları ile hem Cumhuriyet'in 100'üncü yılını kutladı hem de eşsiz doğal güzellikteki Kadın Azmağında tekne yolculuğu yaptı.

Akçapınar sahilinde rüzgar sörfü yapan sörfçüler de sörflerine bağladıkları dev Türk bayrağı ile Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Tekne kaptanı Şadi Durmaz, anlamlı bir günde gelen müşterilere hizmet verdiklerini belirterek, "Bugün Cumhuriyetimizin 100'üncü ve kutlu olsun Türk milletine. Arada böyle özel günlerde bayraklar le insanlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Duygulanıyoruz. Nice 100 yıllara diyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim Akyaka Tatil Muğla Turizm Yaşam Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title