Haberler

Türkiye onu konuşuyor! İşte balı fazla kaçırınca bayılan ayının sağlık durumu

Güncelleme:

Düzce'de arıcıların ürettiği acı baldan fazla yiyerek bayılan ayı, adeta Türkiye'nin gündemine oturdu. Baygın hallerinin yer aldığı video elden ele yayılan boz ayının sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde ormanda acı bal üretimi yapan arıcılar yavru boz ayıyı baygın halde buldu. Bunun üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ardından yavru boz ayı ekipler tarafından tedaviye alındı.

Türkiye onu konuşuyor! İşte balı fazla kaçırınca bayılan ayının son durumu

"DURUMU İYİ, TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR"

Bakanlık, yavru bozanın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Düzce'de bitkin halde bulunan yavru boz ayımızın sağlık durumu iyi. Ekiplerimiz tedavisine devam ediyor. Balın dozunu kaçıran sevimli kızımıza bir isim verelim, adıyla yaşasın" denildi.

Türkiye onu konuşuyor! İşte balı fazla kaçırınca bayılan ayının sağlık durumu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Milli Parklar Genel Müdürlüğü Düzce Haberler

500

Yorumlar (4)

ahmetE:

Ayıların, insanlar gibi midemi fazladan doldurayım diye bir güdüleri yoktur. Muhtemelen arıcıların daha fazla bal elde etmek için kullandıkları kimyasallardan etkilendiği apaçıktır. Doğada hiçbir ayı bal yediği için hastalanmaz veya ölmez. Böyle bir vaka ülkemizden başka bir yerde de yaşanmaz

10
1
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Her zaman bulamıyorum , bulmuşken götüreyim demiş ! Garibim bizim gibi demek ki . Gene o bulmuş biz nireeee

4
0
yanıtYanıtla
muhasebe muhasebe:

balın üstünde bebeklere vermeyin diyor.bu ayının ebeveynleri de bizdeki sorumsuz ebeveynler gibi.gerçi bunlar hayvan,sorumsuzluk sırıtmaz bunlar da.

1
0
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

Kalitesiz balı yiyin hayvan bile ne hale gelmiş. Düşünün bu üreticilerin balını yiyen insanlar ne hale gelir....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title