Haberler

Yaş Haddinden Emekliye Ayrılan Emniyet Müdürü Gökpınar'a Veda Yemeği

Yaş haddinden emekliye ayrılan Bilecik Emniyet Müdürü Emir Gökpınar'a veda yemeği düzenlendi.

Yaş haddinden emekliye ayrılan Bilecik Emniyet Müdürü Emir Gökpınar'a veda yemeği düzenlendi.

Polisevi'ndeki veda yemeğine Vali Halil İbrahim Akpınar, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Reisi İbrahim Kolcu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, İl Emniyet Müdürü Emir Gökpınar, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural, Emniyet Müdür Yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri ve amirleri, şube müdürleriyle personel katıldı.

Gökpınar'ın öz geçmişinin slayt ortamında anlatıldığı ve duygulu anların yaşandığı yemekte Akpınar, Koç, Yağcı, Yıldız, Uğural ve Emniyet Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı İlhan Akgüneş, Gökpınar'a çeşitli hediyeler verdi.

Gökpınar, konuşmasında, Bilecik'te görev yaptığı süre içerisinde kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Bilecik'i unutmayacağını ve kendisi için ayrı bir yerinin bulunduğunu söyledi.

Gökpınar'ın 7 Ocak'ta görevden ayrılacağı ve atama yapılana kadar Emniyet Müdürlüğü görevini Müdür Yardımcısı Mehmet Topçu'nun vekalet edeceği bildirildi.

Muhabir: Mesut Tankulu - Muhsin Arslan

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Akpınar Selim Yağcı Gökpınar Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title