Haberler

Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı

Beşir Derneği Kahramanmaraş Temsilciliği tarafından Suriye’de iç savaşın pençesindeki insanlar için toplanan temel yaşam malzemelerinin yerleştirildiği yardım tırı dualarla uğurlandı.

Beşir Derneği Kahramanmaraş Temsilciliği tarafından Suriye'de iç savaşın pençesindeki insanlar için toplanan temel yaşam malzemelerinin yerleştirildiği yardım tırı dualarla uğurlandı.

Kahramanmaraş'tan komşu ülke Suriye'deki insanlar için toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine gönderilmeye devam ediyor. Beşir Derneği'nin öncülüğünde gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde toplanan başta besin ve tıbbi yardımlar olmak üzere temel yaşam malzemelerinden oluşan yardım tırı bugün Suriye'ye hareket etti.

Beşir Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Abdüllatif Ağgürbüz tırın uğurlanması için düzenlenen programda yaptığı konuşmada Suriyeliler için gerçekleştirdikleri çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Semerkand Vakfı ve Tümsiad başta olmak üzere kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden Ağgürbüz, şöyle konuştu:

" Suriye'ye ve ülkemizde yaşayan Suriyeli kardeşlerimize yardımların en güzel şekilde ulaşmasını sağlamak için Kilis'de büyük bir depo inşa ettik. Kilis deposunda toplanan ve paketlenmesi tamamlanan yardım malzemeleri Suriye içerisinde İdlib ve Halep'de inşa edilen 2 farklı transfer merkezine taşınıyor ve orada derneğimiz tarafından tespit edilen ailelere ulaştırılıyor. Peygamber Efendimiz 'Müminler bir vücudun azaları gibidirler. Sizin bir azanızda bir musibet arız olunca diğer azanız bigane kalabilir mi?' buyurmuşlardır. Cevabımız elbette 'hayır' olacaktır. İnanmış insanlar inançlarının gereği olarak diğer Müslümanların dertleriyle ilgilenmek mecburiyetindedir. Biz de dernek olarak bu çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz."

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, dernek yöneticileri ve kampanyaya destek veren Fatih Şekkeli İlköğretim Okulu öğrencilerinin de katıldığı programın ardından yardım tırı dualar eşliğinde uğurlandı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Suriye Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title